KotiKodin kukoistusHuonekukat muuttuvat: yksi lusikallinen yksinkertaista lisäainetta auttaa kasvien kehitystä

Huonekukat muuttuvat: yksi lusikallinen yksinkertaista lisäainetta auttaa kasvien kehitystä

Ruukkukasvit – ovat olennainen osa kodin viihtyisää ja harmonista sisustusta.Kauneimmatkin ja terveimmätkin kukat tarvitsevat kuitenkin lisäravintoa, jotta ne pysyvät vahvoina ja elinvoimaisina.

Usein unohdamme tarpeen ruokkia, mikä voi johtaa kasvien masentuneeseen tilaan ja jopa niiden kuolemaan.On kuitenkin olemassa uskomattoman yksinkertainen ja tehokas tapa tarjota vihreille ’lemmikeillesi’ kaikki niiden tarvitsemat ravinteet mahdollisimman vähällä vaivalla.

Sisäkasvien ruokkiminen vaatii sellaista saatavilla olevaa elementtiä kuin kaliumsulfaatti.Tätä valmistetta käyttävät aktiivisesti puutarhurit kotitilojen tonteilla, mutta se on erinomainen myös kotikukille.

Ohjeet kasvien lannoittamiseksi kaliumsulfaatilla:.

VAIHE 1 : Valmistetaan liuos liuottamalla yksi teelusikallinen kaliumsulfaattia litraan vettä.Tämä määrä riittää kasvien täydelliseen ruokintaan.

VAIHE 2 : Kastele kaikki huonekasvit valmistetulla liuoksella.On suositeltavaa lannoittaa 30 päivän välein ravinteiden paremman hyväksikäytön varmistamiseksi.

Huomaa, että on erityisen hyödyllistä lannoittaa kaliumsulfaatilla talvilevon jälkeen.Tämä auttaa niitä heräämään nopeammin horroksesta ja tehostamaan kasvua ja runsasta kukintaa.Kun tätä lannoitetta käytetään säännöllisesti, sisäkukkasi näyttävät terveiltä ja elinvoimaisilta ja ilahduttavat sinua runsailla kukinnoillaan.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit antaa vihreille lemmikeillesi kaikki niiden tarvitsemat ravinteet edullisella ja edullisella kaliumsulfaattilannoitteella.Älä unohda syöttää säännöllisesti – ja kotisi on aina täynnä terveiden vihreiden virkistävää energiaa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten