KotiKeittiön niksitHedelmien kypsyminen nopeutuu: muutamia tapoja käyttää banaanin kuoria

Hedelmien kypsyminen nopeutuu: muutamia tapoja käyttää banaanin kuoria

Kun ostat hedelmiä markkinoilta tai kaupasta, käy usein niin, että ne näyttävät kypsiltä, mutta todellisuudessa ne ovat vielä melko kovia ja maistuvat happamilta.On kuitenkin olemassa helppo ja edullinen tapa nopeuttaa hedelmien kypsymistä käyttämällä tavallisia banaaninkuoria ja ilman kemikaaleja.

Ensinnäkin, jos ostamasi omenat, päärynät tai muut hedelmät eivät ole niin kypsiä ja makeita kuin haluaisit, voit kääriä ne yön yli banaaninkuoreen.Tämä vapauttaa etyleenikaasua, joka nopeuttaa kypsymisprosessia.Aamulla hedelmät ovat pehmeämpiä ja maukkaampia.

Toiseksi banaanin kuorta voidaan käyttää muihin tarkoituksiin.Se on esimerkiksi hyvä nahkalaukkujen hankaamiseen , jotta ne kiiltävät.

Kolmanneksi kuivatut kuoret ovat erinomainen luonnollinen lannoite sisäkukille.

Näin ollen tavallinen banaaninkuori on monikäyttöinen apuri keittiössä eikä vain.Sitä kannattaa käyttää maksimaalisesti sen sijaan, että heittäisi sen roskiin.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten