KotiKäyttötarkoituksetHammastahna voi auttaa: 9 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

Hammastahna voi auttaa: 9 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

Hammastahna ei ole vain hampaiden puhdistamiseen.Kuten käy ilmi, sillä voidaan ratkaista monia kotitalouden ongelmia.Katsotaanpa 9 yllättävintä tapaa käyttää tätä suosittua tuotetta.

Ensinnäkin hammastahna auttaa pääsemään eroon käsien pahasta hajusta sen jälkeen, kun on käsitellyt elintarvikkeita, kuten kalaa.Pese vain kädet hyvin tällä tuotteella ja haju häviää.

Toiseksi, tahna on loistava aknen kuivattamisessa , kutinan ja tulehduksen vähentämisessä.Levitä hieman ongelmallisille ihoalueille ja anna vaikuttaa hetki.

Kolmanneksi voit helposti poistaa pienet naarmut älypuhelimen näytöstä tällä tuotteella.Sinun täytyy hieroa tahnaa varovasti vaurioituneisiin kohtiin.

Neljänneksi se lievittää nopeasti kutinaa ja kipua hyönteisten puremien jälkeen.Levitä tahna vain puremakohtaan.Vaikutus on välitön.

Viidenneksi, voit kiillottaa tylsät hopeaesineet hieromalla esineitä hammastahnalla.Näin tehdessä metalli kiiltää puhtaana.

Kuudenneksi, tämä tuote on erinomainen kengänpohjien puhdistamiseen ja valkaisemiseen.Riittää, että tahnaa hierotaan harjalla likaantuneisiin kohtiin.

Seitsemänneksi voit puhdistaa raudan pohjalevyn samalla tavalla.Tulos ei viivy kauan.

Kahdeksanneksi, hammastahna voi vahvistaa kynsiä , jos sitä hieroo niihin säännöllisesti.Lisäksi kynsistä tulee kiiltävämmät.

Yhdeksänneksi, tällä lääkkeellä on helppo puhdistaa erilaisia tahroja mukeista ja kupeista.Riittää, että astioita puhdistetaan hammastahnalla.

Kuten huomaat, hammastahna on yllättävän monipuolinen kodin apuri!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten