KotiKodin kukoistusHämähäkit pakenevat talostasi: tätä kasvia niveljalkaiset pelkäävät eniten

Hämähäkit pakenevat talostasi: tätä kasvia niveljalkaiset pelkäävät eniten

Kaikki eivät pysty reagoimaan rauhallisesti hämähäkkien äkilliseen ilmestymiseen taloon.Nämä niveljalkaiset aiheuttavat monissa ihmisissä paniikkipelkoa ja inhoa.Ja jos ne onnistuvat asettumaan asuintiloihin, niistä ei ole helppo päästä eroon.

Usein perinteiset toimenpiteet, kuten perusteellinen puhdistus, eivät tuota toivottuja tuloksia.Onneksi on olemassa tehokas ja turvallinen tapa karkottaa vihatut hyönteiset lopullisesti asunnostasi tai talostasi.

On käynyt ilmi, että hämähäkit pelkäävät tavallisen mintun tuoksua patologisesti.Siksi niiden torjumiseksi riittää, että huoneisiin sijoitetaan useita ruukkuja, joissa on tämä kasvi.Minttupensaat voidaan sijoittaa keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muihin huoneisiin – sen sitruksinen tuoksu pelottaa luotettavasti ei-toivotut vieraat.

Hämähäkkien karkottamiseen on hyvä käyttää piparminttun lisäksi hasselpähkinän, etikan, kastanjan ja sitrushedelmien , erityisesti appelsiinin, tuoksuja.Nämä samat tuoksut karkottavat tehokkaasti myös hiiriä ja hyttysiä, joten niistä on hyötyä muuhunkin kuin vain hämähäkkien karkottamiseen.

Tällä yksinkertaisella mutta tehokkaalla tavalla pääset eroon kodistasi hämähäkeistä nopeasti ja terveyttäsi vahingoittamatta.Lisäksi luonnonkasvien aromit luovat kotiisi raikkaan ja viihtyisän ilmapiirin.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten