KotiKäyttötarkoituksetHalpa pikakahvi saa unohtumattoman maun: kaksi testattua reseptiä

Halpa pikakahvi saa unohtumattoman maun: kaksi testattua reseptiä

Monet ihmiset ovat tottuneet aloittamaan aamun kupillisella aromikasta kahvia.Aina ei kuitenkaan ole aikaa tai mahdollisuutta keittää tuorepapuja.Tällaisissa tapauksissa pelastus on yksinkertainen pikakahvi.Siitä puuttuu kuitenkin usein maun hienostuneisuus.Kerromme pari kulinaarista temppua, miten banaalille pikakahvijuomalle saadaan runsaasti vivahteita.

Näiden vinkkien avulla halpakin jauhekahvi maistuu todella hyvältä.Et tarvitse mitään erityisiä ainesosia – vain mitä sinulla todennäköisesti on keittiössäsi!

Kaksi yksinkertaista tapaa tehdä tavallisesta pikakahvista paljon maukkaampaa:

Ensinnäkin , voit käyttää veden sijasta haudutettua jasmiiniteetä.Sen ei pitäisi olla kovin vahvaa.Otetaan sekä pussitettua että lehtiteetä.Näin saatua keittoa käytetään jauheen laimentamiseen.Tällainen kahvi, jossa on jasmiinin muistiinpanoja, osoittautuu hyvin hienostuneeksi.

Toiseksi , keittäkää se, älkää vain kaatako kiehuvaa vettä sen päälle.Pitäisi laskea 2 teelusikallista jauhetta kupillista kohti ja keittää sen kanssa sopiva määrä vettä.Heti kun se kiehuu – poista tulelta, kaada kuppeihin.Kahvista tulee aromikkaampaa ja runsaamman makuista.

Näillä yksinkertaisilla kulinaristisilla nikseillä tavallisesta pikajuomasta tulee todella maukasta ja aromikasta.Kokeile!