KotiEstilo de vidaFrambuesas y grosellas serán un mar de ellas: basta con alimentarlas en...

Frambuesas y grosellas serán un mar de ellas: basta con alimentarlas en primavera con este abono

Para obtener una buena cosecha, los arbustos de bayas deben abonarse dos veces en primavera.La primera es el abono radicular.Esto se puede hacer cuando los brotes se hinchan.

Durante este periodo, las plantas necesitan urgentemente nitrógeno, por lo que el nitrato de amonio (30 gramos por metro cuadrado de suelo) o el sulfato de amonio (50 gramos por metro cuadrado) son abonos adecuados.

Según ogorod.ru, la alimentación foliar debe iniciarse a finales de mayo.Puede pulverizar frambuesas, grosellas y grosellas espinosas con soluciones de superfosfato, sulfato potásico, ácido bórico y sulfato de manganeso.

Anteriormente se supo cómo alimentar adecuadamente a los albaricoques en abril.

#vp-2-slot-mobile {margin-bottom: 10px; }

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

    • Kyllä, liiallinen typpi voi todellakin vahingoittaa kasveja, joten on tärkeää noudattaa suositeltuja määriä. Voit varmistaa, ettet ylitä annosteluohjeita punnitsemalla tarkasti ja seuraamalla tarkasti ohjeita. Hyvä sato vaatii oikeanlaisen tasapainon ravinteiden välillä, joten maltti on valttia!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten