KotiKeittiön niksitEpämiellyttävä haju häviää nopeasti pakastimesta: yksinkertainen keittiöväline voi auttaa

Epämiellyttävä haju häviää nopeasti pakastimesta: yksinkertainen keittiöväline voi auttaa

Kun avaamme pakastimen, kohtaamme usein epämiellyttäviä hajuja, jotka voivat siirtyä ruokaan ja pilata sen maun.Säännöllinen pesu ja jäänpoisto ratkaisevat ongelman vain tilapäisesti, ja homeiset hajut palaavat.

On kuitenkin olemassa yksinkertainen ja taloudellinen ratkaisu, joka pitää pakastimesi tuoreena pitkään.Puhumme tavallisista astianpesusienistä, joita löytyy mistä tahansa keittiöstä.

Osta ensin useita uusia puhtaita sieniä.Huokoisen rakenteensa ansiosta niillä on ainutlaatuinen kyky imeä ja pidättää erilaisia hajuja ja estää niiden leviäminen pakastimen sisällä.

Toiseksi aseta sienet pakastimen jokaiselle hyllylle.Niiden imukykyiset ominaisuudet sitovat turvallisesti ei-toivottuja makuja ja pitävät tuotteet tuoreina.

Kolmanneksi on suositeltavaa, että vaihdat sienet uusiin kahden kuukauden välein tai tarvittaessa, jos huomaat hajujen alkavan palata.Se on pieni hinta siitä, että pakastimesi pysyy aina puhtaana ja raikkaana.

Neljänneksi, kun vaihdat sienet, huuhtele pakastimen hyllyt ja seinät perusteellisesti ja poista kaikki kertynyt lika ja jäljellä olevat epämiellyttävät hajut.

Viidenneksi, kun olet asentanut uudet sienet, anna pakastimen käydä suljetussa tilassa lyhyen aikaa, jotta vaahto imee itseensä mahdolliset jäljellä olevat hajut.

Tavallisten tiskisienien käyttäminen pakastimen hajunpoistoaineena on hyvä esimerkki siitä, miten yksinkertaisia ja edullisia esineitä voidaan käyttää epätavallisilla tavoilla kotona.Tämä kustannustehokas ja tehokas menetelmä auttaa pitämään ruoan koskemattoman tuoreena ja poistaa pakastimen jatkuvan yleispuhdistuksen tarpeen.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten