KotiKeittiön niksitEmaloitu pannu kiiltää taas: muista yksinkertainen ratkaisu noen puhdistamiseen

Emaloitu pannu kiiltää taas: muista yksinkertainen ratkaisu noen puhdistamiseen

Puhdas ja kiiltävä kattila on jokaisen kotiäidin unelma.Usein on kuitenkin vaikeaa päästä eroon pannun pohjassa ja seinämissä olevasta noesta.

Tästä huolimatta on olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa puhdistaa emaloidut keittoastiat tavallisella suolalla.Noudata näitä vaiheittaisia ohjeita, ja kattilasi kiiltävät kuin uudet.Aloitetaan pääsäännöistä.

Ensinnäkin , siivousta ei saa lykätä liian pitkäksi aikaa.Mitä nopeammin aloitat noen poistamisen, sitä parempi tulos on.Ajan myötä palaneiden ruokajäämien puhdistaminen vain vaikeutuu.

Toiseksi anna emaloitujen keittoastioiden jäähtyä kokonaan ennen puhdistamista.Äkilliset lämpötilan muutokset voivat aiheuttaa emalin halkeilua.Täytä jäähtynyt kattila huoneenlämpöisellä vedellä.

Kolmanneksi valmistetaan suolaliuos.Tähän tarvitset 5 ruokalusikallista suolaa litraa vettä kohti.Kaada liuos astiaan, jossa on likaantumista.

Neljänneksi aseta astia liedelle ja keitä sisältöä noin 30 minuuttia.Suola reagoi palaneen jäännöksen kanssa pehmentäen ja liuottaen sen.

Kun olet noudattanut näitä yksinkertaisia ohjeita, noki poistuu kokonaan keittoastian seinämistä ja pohjasta.Jäljelle jää vain sen peseminen lämpimällä vedellä ja pesuaineella.Noudata näitä yksinkertaisia sääntöjä, ja kiiltävät emaloidut keittoastiat ovat keittiösi ylpeys pitkään!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten