KotiVinkit vaatteiden hoitoonDeodoranttitahrat peseytyvät nopeasti pois: muista nämä 3 yksinkertaista ratkaisua

Deodoranttitahrat peseytyvät nopeasti pois: muista nämä 3 yksinkertaista ratkaisua

Deodoranttitahrat vaatteissa – yleinen ongelma, jonka monet ihmiset joutuvat kohtaamaan ennemmin tai myöhemmin.Nämä ärsyttävät valkoiset jäljet voivat pilata jopa kaikkein lempiasun.Samalla perinteinen pesu on usein voimaton taistelussa tällaisia likaantumisia vastaan.

Mutta älkää olko epätoivoisia! On olemassa muutamia yksinkertaisia ja tehokkaita keinoja, joiden avulla pääset eroon deodoranttitahroista nopeasti ja helposti turvautumatta kalliisiin kemikaaleihin.

Ensinnäkin tavallinen vetyperoksidi on erinomainen valkaisuaine.Laimenna se vedellä ja levitä liuos suoraan tahraan.Ole kuitenkin varovainen käsitellessäsi värillisiä esineitä, jotta kangas ei värjäydy.

Toiseksi ruokasooda on välttämätön apu deodoranttitahrojen torjunnassa.Valmista liuos sekoittamalla ruokasoodaa ja vettä suhteessa 3:1.Levitä koostumus likaantuneeseen kohtaan ja hankaa harjalla tai anna sen vain vaikuttaa hetki.

Kolmanneksi, tuore sitruunamehu laimennettuna veteen samassa suhteessa auttaa myös liuottamaan ja poistamaan valkoiset deodoranttimerkit nopeasti.

Näistä edullisista ja turvallisista ainesosista, joita löytyy varmasti jokaisesta kodista, tulee korvaamattomia apulaisiasi taistelussa puhtaan ja siistin vaatekaapin puolesta.Ei tarvitse kuluttaa kalliisiin kotitalouskemikaaleihin – käytä yksinkertaisia kansanomaisia reseptejä, ja vaatteesi loistavat virheettömässä raikkaudessa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten