KotiEstilo de vidaDachnikov lo apodó 'bomba de nutrientes': cómo preparar un abono milagroso sin...

Dachnikov lo apodó ’bomba de nutrientes’: cómo preparar un abono milagroso sin una gota de ’química’

Muchos jardineros no compran abonos ya preparados, sino que los preparan ellos mismos.Uno de los abonos más populares es el suero de leche. No sólo nutre eficazmente las plantas, sino que también restaura la microflora del suelo.

Según ogorod.ru, para preparar suero se necesita un litro de leche sin pasteurizar.Debe dejarse durante uno o dos días a temperatura ambiente.

Transcurrido el tiempo, hay que colar la mezcla.La parte espesa (levadura simple) puede utilizarse a voluntad, y la líquida (suero) – diluirse en un cubo de agua. La solución resultante es excelente para regar.

Para pulverizar las plantas, es mejor hacer una composición más concentrada (dos litros de suero por cubo de agua).

Antes se sabía cómo abonar eficazmente los parterres.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Dachnikov apodoi ’ravitsemppua’: miten valmistaa ihmeellinen lannoite ilman pisaraa ’kemiaa’. Monet puutarhurit eivät osta valmiiksi valmistettuja lannoitteita, vaan valmistavat ne itse. Yksi suosituimmista lannoitteista on maitohappo. Se ravitsee tehokkaasti kasveja, mutta palauttaa myös maaperän mikroflooran. Ogorod.ru:n mukaan maitohaposta tarvitaan litra pastöroimatonta maitoa. Sen on annettava seistä yksi tai kaksi päivää huoneenlämmössä. Kuluneen ajan jälkeen seos on suodatettava. Paksu osa (yksinkertainen hiiva) voidaan käyttää mielivaltaisesti ja nesteosa (maitohappo) laimennetaan ämpärilliseen vettä. Saatu liuos sopii erinomaisesti kasteluun. Kasvien sumuttamiseen on parempi tehdä tiivistetympi seos (kaksi litraa maitohappoa ämpärillistä vettä kohti).

  2. Kuulostaa todella hyvältä tavalla luonnollista lannoitetta! Itse olen kokeillut tehdä kasveille kasviperäistä lannoitetta kompostista, mutta tämä suero kuulostaa helpolta vaihtoehdolta. Pitää ehdottomasti kokeilla tätä! Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten