KotiEstilo de vidaCorte esta parte en los dientes de león - la molesta mala...

Corte esta parte en los dientes de león – la molesta mala hierba morirá por completo: un truco de jardineros experimentados

Experto jardinero Irina Korsakova (mama_pionov) en una conversación con el portal ’Y ahora presta atención!’ Dijo acerca de las formas populares de la lucha contra las malas hierbas.

El método más eficaz, dijo, es privar a las malas hierbas de la fotosíntesis, es decir, es necesario eliminar la luz del sol, y las molestas plantas morirán por sí mismas.

Esto ayudará mantillo, se vierte sobre el suelo en una capa de al menos 15 centímetros, o cartón simple, que debe ser extendido en el suelo.

En el caso de los dientes de león, se puede recurrir al corte metódico en la raíz.Tras unas cuantas manipulaciones de este tipo, todas las malas hierbas morirán.

Anteriormente Korsakova explicó a los habitantes de la dacha por qué es necesario extender sacos en la parcela por la noche.

1. Leikkaa tämä osa voikukkien terille – ikävä rikkaruoho kuolee kokonaan: kokeneiden puutarhureiden temppu. Asiantuntija puutarhuri Irina Korsakova (mama_pionov) kertoi Y ahora presta atención! -portaalin kanssa suosituista tavoista taistella rikkakasveja vastaan. Tehokkain menetelmä, hän sanoi, on riistää rikkaruohoilta fotosynteesi, eli auringonvalon poistaminen, minkä seurauksena ikävä kasvit kuolevat itsestään. Tämä auttaa multa, joka kaadetaan maan päälle vähintään 15 senttimetrin paksuudelta, tai yksinkertainen pahvi, joka tulee levittää maahan. Voikukkien tapauksessa voi turvautua metodiseen juurten leikkaamiseen. Muutaman tällaisen manipulaation jälkeen kaikki rikkaruohot kuolevat. Aiemmin Korsakova selitti kesämökkiasukkaille, miksi on tarpeen levittää pusseja tontille yöllä.

2. Leikkaa tämä osa voikukkiin – ärsyttävä rikkakasvi kuolee kokonaan: kokeneiden puutarhureiden temppu. Asiantuntijapuutarhuri Irina Korsakova (mama_pionov) kertoi ’Ja nyt kiinnitä huomiota!’ portaalin kanssa suosituista tavoista taistella rikkaruohoja vastaan. Tehokkain menetelmä on riistää rikkaruohoja fotosynteesistä eli auringonvalon poistamisesta, ja ärsyttävät kasvit kuolevat itsestään. Tämä auttaa multa, joka kaadetaan maahan vähintään 15 senttimetrin paksuudelta, tai yksinkertainen pahvi, joka tulee levittää maahan. Voikukkien tapauksessa juurten metodinen leikkaaminen on mahdollista. Muutamien tällaisten manipulaatioiden jälkeen kaikki rikkaruohot kuolevat. Aikaisemmin Korsakova selitti dachan asukkaille, miksi säkit on levitettävä tontille yöllä.

3. Leikkaa tuo osa voikukkien hampaisiin – ärsyttävät rikkaruohot kuolevat kokonaan: kokeneiden puutarhureiden temppu. Asiantuntijapuutarhuri Irina Korsakova (mama_pionov) keskustelussa ’Ja nyt kiinnitä huomiota!’ portaalin kanssa kertoi suosituista tavoista taistella rikkaruohoja vastaan. Tehokkain menetelmä on hänen mukaansa riistää rikkaruohot fotosynteesistä eli on välttämätöntä poistaa auringonvalo, jolloin ärsyttävät kasvit kuolevat itsestään. Tämä auttaa multaa, joka kaadetaan maahan vähintään 15 senttimetrin paksuudessa tai yksinkertainen pahvi, joka on levitettävä maahan. Voit myös turvautua juurien metodiseen leikkaamiseen voikukkien tapauksessa. Muutaman tällaisen manipulaation jälkeen kaikki rikkaruohot kuolevat. Aikaisemmin Korsakova selitti kesämökin asukkaille, miksi pussit tulisi levittää tontille yöllä.