KotiEstilo de vidaCómo limpiar de placa la alcachofa de la ducha y el grifo:...

Cómo limpiar de placa la alcachofa de la ducha y el grifo: un astuto truco de las amas de casa soviéticas

Con el tiempo, la alcachofa de la ducha se cubre de cal, sobre la que empiezan a acumularse suciedad y depósitos calcáreos. Puede limpiarla de la manera antigua y probada.

La regadera sucia debe meterse en una bolsa y llenarse de vinagre.El ácido debe cubrir completamente los lugares con placa.Deje la bolsa atada toda la noche y por la mañana enjuague la regadera con agua tibia.

Cabe señalar que este método también es adecuado para mangueras, grifos y otros accesorios de fontanería que están cubiertos de cal debido al agua dura.

Anteriormente se dio a conocer cómo quitar fácilmente una mancha de café.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

6 KOMMENTIT

  1. Kiitos vinkistä! Tämä on varmasti kätevä tapa puhdistaa suihku pölystä ja kalkkisaostumista. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä seuraavan kerran kun suihku kaipaa huoltoa.

  2. Kiitos vinkistä! Todellakin toimii hienosti vanha kunnon etikan voima kalkin poistossa. Helppo ja luontoystävällinen tapa pitää suihkupää ja hanat puhtaina. Täytyy muistaa kokeilla myös muihin kalkkisaostumiin.

  3. Suumin kaivoin vanhan suihkupään vinkeillä kun se alkoi tukkeutua kalkista, ja toimi oikein hyvin! Toivottavasti tämä niksi auttaa muitakin. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten