KotiKotitalousvinkitAuttavaa kotona: mitä varten emännät pitävät pahvisia mukitelineitä

Auttavaa kotona: mitä varten emännät pitävät pahvisia mukitelineitä

Kahviloista saatavat pahviset mukitelineet heitetään usein pois, vaikka niistä voi olla hyötyä kotona.Niistä voi olla hyötyä taimien sijoittamisessa ja erilaisten tavaroiden säilyttämisessä.Siksi kokeneet emännät eivät heitä kuppipidikkeitä pois.

Ensinnäkin, kuppipidikkeet ovat loistavia biohajoavia taimiruukkuja.Ne täytetään mullalla, istutetaan siemeniä ja istutetaan taimet sitten maahan mukitelineellä.Ei tarvitse ostaa erityisiä astioita.

Toiseksi kuppipidikkeet ovat uudelleenkäytettäviä erilaisten asioiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen.Niitä otetaan mukaan piknikille ruokaa varten ja kotona täytetään pienillä tavaroilla järjestelijöinä.

Pahviset juomatelineet ovat siis monikäyttöisiä.

Sen sijaan, että heittäisit ne pois, anna niille uusi elämä, joka hyödyttää kotiasi ja mökkiäsi.Se on yksinkertainen elämäntapa säästäväisille omistajille.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten