KotiKäyttötarkoituksetAsiantuntijat ovat nimenneet suositun vihanneksen tehokkaaksi kolesterolin alentajaksi

Asiantuntijat ovat nimenneet suositun vihanneksen tehokkaaksi kolesterolin alentajaksi

Asiantuntijat ovat paljastaneet, mikä suosittu ja edullinen vihannes torjuu tehokkaasti korkeaa kolesterolia.Asiaa koskeva aineisto ilmestyi The Times of India -lehdessä.

Tutkijat ovat saaneet selville, että yksinkertainen kurkku voi auttaa torjumaan veren huonon kolesterolin tason nousua.Tämän aineen liiallinen määrä on vakava terveysriski, joka edistää sydän- ja verisuonitautien kehittymistä.

Ensinnäkin kohonnut kolesteroli liittyy ruokavaliovirheisiin ja voi johtaa vaarallisten plakkien muodostumiseen valtimoihin.

Toiseksi kurkut sisältävät pektiinejä, jotka poistavat ylimääräistä kolesterolia elimistöstä.

Kolmanneksi, tuoreiden kurkkujen säännöllinen nauttiminen hyödyttää nestehukkaa, niveltulehdusta, vahvistaa luita ja lihaksia.

Neljänneksi kurkut sisältävät antioksidantteja, jotka säätelevät verenkiertoa ja kudosten uudistumista.Tämä minimoi kroonisten sairauksien riskin.

Yksinkertaisella ja edullisella kurkulla on siis positiivisia vaikutuksia elimistöön ja se myös torjuu huonon kolesterolin vaarallista nousua.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Kurkut ovat todellinen superfood! En uskonut, että näin tavallinen vihannes voisi olla näin hyödyllinen. Tästä lähtien lisään kurkkua jokaiseen ateriaani.

  2. Kaiken kaikkiaan olen erittäin ilahtunut tästä tiedosta kurkun terveysvaikutuksista! En ole koskaan osannut arvata, että niin yksinkertainen ja arkinen vihannes voisi olla niin hyödyllinen. Tästä lähtien aion ehdottomasti lisätä kurkkua ruokavaliooni säännöllisesti.

  3. Kurkun terveysvaikutukset ovat hämmästyttäviä! En olisi koskaan uskonut, että näin yksinkertainen vihannes voi auttaa torjumaan kolesterolia. Aion ehdottomasti lisätä kurkkua ruokavaliooni jatkossa.

  4. Kurkut ovat todellinen ihmeaine kolesterolin alentamisessa. Olen itse lisännyt niitä ruokavaliooni ja huomannut selvän eron terveydentilassani. Suosittelen ehdottomasti kaikille kokeilemaan!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten