KotiKäyttötarkoituksetAsiantuntijat ovat nimenneet suositun vihanneksen tehokkaaksi kolesterolin alentajaksi

Asiantuntijat ovat paljastaneet, mikä suosittu ja edullinen vihannes torjuu tehokkaasti korkeaa kolesterolia.Asiaa koskeva aineisto ilmestyi The Times of India -lehdessä.

Tutkijat ovat saaneet selville, että yksinkertainen kurkku voi auttaa torjumaan veren huonon kolesterolin tason nousua.Tämän aineen liiallinen määrä on vakava terveysriski, joka edistää sydän- ja verisuonitautien kehittymistä.

Ensinnäkin kohonnut kolesteroli liittyy ruokavaliovirheisiin ja voi johtaa vaarallisten plakkien muodostumiseen valtimoihin.

Toiseksi kurkut sisältävät pektiinejä, jotka poistavat ylimääräistä kolesterolia elimistöstä.

Kolmanneksi, tuoreiden kurkkujen säännöllinen nauttiminen hyödyttää nestehukkaa, niveltulehdusta, vahvistaa luita ja lihaksia.

Neljänneksi kurkut sisältävät antioksidantteja, jotka säätelevät verenkiertoa ja kudosten uudistumista.Tämä minimoi kroonisten sairauksien riskin.

Yksinkertaisella ja edullisella kurkulla on siis positiivisia vaikutuksia elimistöön ja se myös torjuu huonon kolesterolin vaarallista nousua.