KotiKäyttötarkoituksetApua hätätilanteessa: 6 välttämätöntä tapaa käyttää kosmetiikkaa

Apua hätätilanteessa: 6 välttämätöntä tapaa käyttää kosmetiikkaa

Kosmetiikka voi paitsi parantaa ulkonäköämme, myös ratkaista monia arkipäivän ongelmia hätätilanteessa! Kerromme 7 hämmästyttävää tapaa käyttää erilaisia tuotteita, joita et edes tiennyt omistavasi ja jotka voivat tulla esiin hätätilanteessa.

Ensinnäkin, yksinkertainen terveyshuulipuna korvaa erityisen kynsinauhojen pehmentimen manikyyrissä.Vaikutus on sama ja hinta on alhaisempi.

Toiseksi, kynsilakka on erinomainen peittämään naarmuja linoleumissa tai pieniä korroosiotaskuja auton korissa.Se täyttää vauriot ja kovettuu sen jälkeen suojaten pinnan turvallisesti pitkäksi aikaa.

Kolmanneksi hiuslakka toimii kiinnitysaineena liidulla, hiilellä, pastelleilla tai akryyliväreillä tehdyille piirustuksille.Nyt mestariteoksesi ovat suojassa tahraantumiselta!

Neljänneksi, pettymyksesi karvanpoistovoide muuttuu tehokkaaksi jalkojen kuorinnaksi.Vain 10 minuutissa se tekee kantapäistäsi täydellisen sileät!

Viidenneksi, meikkivoide , joka osoittautuu liian tummaksi kasvoillesi, on loistava pohja jalkojesi ruskettamiseen.Sekoita se neutraaliin voiteeseen ja saat välittömästi pronssisen kiillon.

Kuudenneksi voit käyttää eyelineriä ja kirkasta lakkaa luodaksesi mielenkiintoisia nail art -kuvioita kynsiin.Kynnet muuttuvat todellisiksi taideteoksiksi!

Seitsemänneksi, tavallinen huulirasva on loistava korvike laastareille tai lääkinnälliselle liimalle pienissä viilloissa ja palovammoissa.Se suojaa haavaa tulehdukselta ja nopeuttaa paranemista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kosmetiikan mahdollisuudet ovat todella ainutlaatuiset ja monikäyttöiset! Kokeile ja löydä ne itse.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

    • Katriina87, kyllä, näillä kosmetiikkavinkeillä on todistettuja hyötyjä hätätilanteissa! Esimerkiksi huulirasva voi olla tehokas suojakerros pienissä haavoissa ja kynsilakasta on apua naarmujen peittämisessä. Vaikka nämä ovat arkisia käyttötapoja, ne voivat olla yllättävän hyödyllisiä tarpeen tullen. Muista kuitenkin, että vakavien vammojen osalta aina kannattaa hakeutua ammattilaisen apuun. Turvallisuus ennen kaikkea!

    • Hei Annikki82! Voin ilolla kertoa, että kosmetiikalla on lukemattomia muita hyödyllisiä käyttötarkoituksia hätätilanteissa. Esimerkiksi huulipunaa voi käyttää poskipunana, jos sitä ei ole saatavilla, ja silmänrajauskynää apunaan symmetristen silmien meikkaamisessa. Hiuslakan avulla voit myös hillitä pörröiset hiukset nopeasti ja tehokkaasti. Toivottavasti näistä vinkeistä oli iloa ja hyötyä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten