KotiKäyttötarkoituksetApua hätätilanteessa: 6 välttämätöntä tapaa käyttää kosmetiikkaa

Apua hätätilanteessa: 6 välttämätöntä tapaa käyttää kosmetiikkaa

Kosmetiikka voi paitsi parantaa ulkonäköämme, myös ratkaista monia arkipäivän ongelmia hätätilanteessa! Kerromme 7 hämmästyttävää tapaa käyttää erilaisia tuotteita, joita et edes tiennyt omistavasi ja jotka voivat tulla esiin hätätilanteessa.

Ensinnäkin, yksinkertainen terveyshuulipuna korvaa erityisen kynsinauhojen pehmentimen manikyyrissä.Vaikutus on sama ja hinta on alhaisempi.

Toiseksi, kynsilakka on erinomainen peittämään naarmuja linoleumissa tai pieniä korroosiotaskuja auton korissa.Se täyttää vauriot ja kovettuu sen jälkeen suojaten pinnan turvallisesti pitkäksi aikaa.

Kolmanneksi hiuslakka toimii kiinnitysaineena liidulla, hiilellä, pastelleilla tai akryyliväreillä tehdyille piirustuksille.Nyt mestariteoksesi ovat suojassa tahraantumiselta!

Neljänneksi, pettymyksesi karvanpoistovoide muuttuu tehokkaaksi jalkojen kuorinnaksi.Vain 10 minuutissa se tekee kantapäistäsi täydellisen sileät!

Viidenneksi, meikkivoide , joka osoittautuu liian tummaksi kasvoillesi, on loistava pohja jalkojesi ruskettamiseen.Sekoita se neutraaliin voiteeseen ja saat välittömästi pronssisen kiillon.

Kuudenneksi voit käyttää eyelineriä ja kirkasta lakkaa luodaksesi mielenkiintoisia nail art -kuvioita kynsiin.Kynnet muuttuvat todellisiksi taideteoksiksi!

Seitsemänneksi, tavallinen huulirasva on loistava korvike laastareille tai lääkinnälliselle liimalle pienissä viilloissa ja palovammoissa.Se suojaa haavaa tulehdukselta ja nopeuttaa paranemista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kosmetiikan mahdollisuudet ovat todella ainutlaatuiset ja monikäyttöiset! Kokeile ja löydä ne itse.