KotiKeittiön niksitÄlä tee tätä keittiössä: 10 virhettä, joita emännät tekevät yhä uudelleen

Älä tee tätä keittiössä: 10 virhettä, joita emännät tekevät yhä uudelleen

Keittiössä jokainen kotiäiti toimii automaattisesti, äidin tai ystävien neuvojen ohjaamana.Monet tavanomaiset liikkeet ovat kuitenkin todellisuudessa vääriä ja johtavat tuotteiden ja ruokien pilaantumiseen.Selvitetään, mitä yleisiä virheitä emännät tekevät keittiössä ja miten ne voidaan estää.

Ensinnäkin, lihamyllyyn ei saa laittaa lämmintä lihaa, koska se juuttuu kiinni ja muuttuu muusiksi.Optimaalinen lämpötila jauhamiselle – 2 astetta.

Toiseksi, kaikkea paistettavaa lihaa ei pidä laittaa pannulle kerralla, koska se ei paistuu, vaan haudutetaan omassa mehussaan.On parempi kypsentää erissä.

Kolmanneksi, perunoita ei pidä paistaa pellillä, koska ne eivät paistu siellä tasaisesti.On paljon tehokkaampaa käyttää ruudukkoa.

Neljänneksi, ennen kuin paistat munia , sinun on otettava ne pois etukäteen, pestävä ne ja annettava niiden lämmetä huoneenlämpöisiksi.Muuten valkuainen on raaka ja keltuainen kuiva.

Viidenneksi, ei saa sammuttaa ruokasoodaa taikinaa varten lusikassa, koska reaktion on tapahduttava leivinpannun sisällä, jotta se kohoaa.

Kuudenneksi, jotta tomaattien mehukkuus säilyy salaattia varten, ne on viipaloitava poikittain eikä varren suuntaisesti.

Seitsemänneksi, sipulit tulisi liottaa kylmässä vedessä ennen salaattia, jotta maun kirpeys poistuu.

Kahdeksanneksi, juusto tulisi lisätä pastaan ennen kastiketta, niin se peittää pinnan tasaisesti.

Yhdeksänneksi, veitsestä on parasta pitää kiinni paitsi kahvasta, myös terän yläosasta.Näin leikkaamista on helpompi hallita.

Kymmenenneksi, kun riisiä keitetään, sitä ei saa sekoittaa, sillä muuten jyvät tarttuvat yhteen ja muuttuvat epämiellyttäviksi.

Kuten huomaatte, keittiössä on paljon ansoja, joista pitää olla tietoinen! Noudattamalla näitä vinkkejä voit valmistaa meheviä ja ruokahalukkaita ruokia.