KotiKeittiön niksitÄlä tee tätä keittiössä: 10 virhettä, joita emännät tekevät yhä uudelleen

Älä tee tätä keittiössä: 10 virhettä, joita emännät tekevät yhä uudelleen

Keittiössä jokainen kotiäiti toimii automaattisesti, äidin tai ystävien neuvojen ohjaamana.Monet tavanomaiset liikkeet ovat kuitenkin todellisuudessa vääriä ja johtavat tuotteiden ja ruokien pilaantumiseen.Selvitetään, mitä yleisiä virheitä emännät tekevät keittiössä ja miten ne voidaan estää.

Ensinnäkin, lihamyllyyn ei saa laittaa lämmintä lihaa, koska se juuttuu kiinni ja muuttuu muusiksi.Optimaalinen lämpötila jauhamiselle – 2 astetta.

Toiseksi, kaikkea paistettavaa lihaa ei pidä laittaa pannulle kerralla, koska se ei paistuu, vaan haudutetaan omassa mehussaan.On parempi kypsentää erissä.

Kolmanneksi, perunoita ei pidä paistaa pellillä, koska ne eivät paistu siellä tasaisesti.On paljon tehokkaampaa käyttää ruudukkoa.

Neljänneksi, ennen kuin paistat munia , sinun on otettava ne pois etukäteen, pestävä ne ja annettava niiden lämmetä huoneenlämpöisiksi.Muuten valkuainen on raaka ja keltuainen kuiva.

Viidenneksi, ei saa sammuttaa ruokasoodaa taikinaa varten lusikassa, koska reaktion on tapahduttava leivinpannun sisällä, jotta se kohoaa.

Kuudenneksi, jotta tomaattien mehukkuus säilyy salaattia varten, ne on viipaloitava poikittain eikä varren suuntaisesti.

Seitsemänneksi, sipulit tulisi liottaa kylmässä vedessä ennen salaattia, jotta maun kirpeys poistuu.

Kahdeksanneksi, juusto tulisi lisätä pastaan ennen kastiketta, niin se peittää pinnan tasaisesti.

Yhdeksänneksi, veitsestä on parasta pitää kiinni paitsi kahvasta, myös terän yläosasta.Näin leikkaamista on helpompi hallita.

Kymmenenneksi, kun riisiä keitetään, sitä ei saa sekoittaa, sillä muuten jyvät tarttuvat yhteen ja muuttuvat epämiellyttäviksi.

Kuten huomaatte, keittiössä on paljon ansoja, joista pitää olla tietoinen! Noudattamalla näitä vinkkejä voit valmistaa meheviä ja ruokahalukkaita ruokia.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Keittiössä jokainen kotiäiti toimii automaattisesti, äidin tai ystävien neuvojen ohjaamana. Monet tavanomaiset liikkeet ovat kuitenkin todellisuudessa vääriä ja johtavat tuotteiden ja ruokien pilaantumiseen. Selvitetään, mitä yleisiä virheitä emännät tekevät keittiössä ja miten ne voidaan estää. Ensinnäkin, lihamyllyyn ei saa laittaa lämmintä lihaa, koska se juuttuu kiinni ja muuttuu muusiksi. Optimaalinen lämpötila jauhamiselle – 2 astetta. Toiseksi, kaikkea paistettavaa lihaa ei pidä laittaa pannulle kerralla,
    koska se ei paistu, vaan haudutetaan omassa mehussaan. On parempi kypsentää erissä. Kolmanneksi, perunoita ei pidä paistaa pellillä, koska ne eivät paistu siellä tasaisesti. On paljon tehokkaampaa käyttää ruudukkoa. Neljänneksi, ennen kuin paistat munia, sinun on otettava ne pois etukäteen, pestävä ne ja annettava niiden lämmetä huoneenlämpöisiksi. Muuten valkuainen on raaka ja keltuainen kuiva. Viidenneksi, ei saa sammuttaa ruokasoodaa taikinaa varten lusikassa, koska reaktion on tapahduttava leivinpannun sisällä, jotta se kohoaa. Kuudenneksi, jotta tomaattien mehukkuus säilyy salaattia varten, ne on viipaloitava poikittain eikä varren suuntaisesti. Seitsemänneksi, sipulit tulisi liottaa kylmässä vedessä ennen salaattia, jotta maun kirpeys poistuu. Kahdeksanneksi, juusto tulisi lisätä pastaan ennen kastiketta, niin se peittää pinnan tasaisesti. Yhdeksänneksi, veitsestä on parasta pitää kiinni paitsi kahvasta, myös terän yläosasta. Näin leikkaamista on helpompi hallita. Kymmenesti, muista seurata näitä vinkkejä keittiössä!

  2. Älkää tehkö näin keittiössä: 10 virhettä, joita emännät tekevät yhä uudelleen! Kaikkien tulisi tiedostaa nämä yleiset virheet ja korjata ne välittömästi, jotta ruoanlaitto olisi entistäkin sujuvampaa ja herkullisempaa. Kiitos artikkelista!

    • Kiitos kysymyksestä, Liisa82! Optimaalinen lämpötila jauhamiselle tarkoittaa sitä lämpötilaa, jossa liha jauhetaan parhaiten ilman, että se juuttuu kiinni ja muuttuu muusiksi. Jauhamisen optimaalinen lämpötila on noin 2 astetta. Joten ei, lihamyllyn ei tarvitse toimia eri lämpötilassa, vaan lihan tulisi olla noin 2 asteessa ennen jauhamista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten