KotiKotitalousvinkitÄlä osta näitä kosmetiikkatuotteita: ne ovat hyödyttömiä keholle 40 ikävuoden jälkeen

Älä osta näitä kosmetiikkatuotteita: ne ovat hyödyttömiä keholle 40 ikävuoden jälkeen

40 ikävuoden jälkeen iho alkaa vanheta – uudistuminen heikkenee, kollageenin ja elastiinin tuotanto vähenee.Tämän vuoksi siitä tulee kuiva, veltto ja ryppyjä ilmestyy.Tässä tilassa iho tarvitsee erityishoitoa, eivätkä kaikki kosmetiikkatuotteet sovi.Kerromme sinulle 6 tuotetyyppiä, joista on parempi luopua 40 vuoden iän jälkeen.

Ensiksi, kovaa hankausta.Aggressiiviset hiukkaset traumatisoivat herkän ikäihon.Happo- ja entsyymikuorinnat ja miedot conjac-sienet ovat parempia.

Toiseksi kosmeettiset savet.Vaikka niille uskotaan ihmeellisiä ominaisuuksia, savi sopii itse asiassa vain rasvaiselle iholle.Ikään liittyviin ongelmiin se on hyödytöntä ja jopa haitallista liiallisen kuivumisen vuoksi.

Kolmanneksi all-in-one-kosmetiikka.Lupaukset yhden voiteen moninkertaisista vaikutuksista ovat pelkkää markkinointia.Parhaat tulokset saadaan käyttämällä erikoistuotteita – ravitsemukseen, ryppyihin ja niin edelleen.

Neljänneksi halpaa kosmetiikkaa.Tehokkaita anti-aging-kaavoja löytyy harvoin edullisista hintaluokista.Kannattaa käyttää premium-tuotteita, joilla on todistettuja tuloksia.

Viidenneksi aggressiiviset puhdistusaineet.Alkoholia sisältävät kasvovedet kuivattavat ihoa, kovat tensidit häiritsevät lipidibarrieria.On parempi käyttää hellävaraisia geelejä, meikinpoistoöljyjä.

Kuudenneksi nämä ovat paksuja öljypohjaisia voiteita.Paksuutensa vuoksi ne imeytyvät huonosti, muodostavat iholle kalvon ja tukkivat huokoset.On parempi valita kevyitä voiteita, joissa ei ole mineraaliöljyjä eikä vaseliinia.

Näin ollen 40 vuoden jälkeen on tärkeää tarkistaa tavanomaista kosmetiikkaa ja käyttää erityisiä tuotteita kypsälle iholle.Tämä säilyttää sen kauneuden ja terveyden.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten