KotiKeittiön niksitÄlä koskaan heitä pois sitrushedelmien kuoria: 3 välttämätöntä kotitalouden käyttötilannetta

Älä koskaan heitä pois sitrushedelmien kuoria: 3 välttämätöntä kotitalouden käyttötilannetta

Appelsiinin ja sitruunan kuoret eivät ole pelkkää ruokajätettä, joka usein päätyy roskiin.Itse asiassa niillä on valtava käyttöpotentiaali kotitaloudessa.Sitrushedelmillä on hämmästyttäviä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä todellisen lahjan jokaiselle kotiäidille.

Tämä tuoksuva ’jäte’ voi korvata kokonaisen arsenaalin kalliita kotitaloustuotteita, ja lisäksi ne ovat täysin luonnollisia ja vaarattomia.Tässä julkaisussa paljastamme 3 tehokasta leafhackia, joiden avulla saat kaiken irti appelsiinin ja sitruunan kuorista.

Ensinnäkin sitrushedelmien kuoret ovat loistava tapa pitää kylpyhuoneesi puhtaana.Ripottele niihin suolaa tai ruokasoodaa ja käytä niitä kylpyammeen, lavuaarin tai suihkukaapin puhdistamiseen – täydellinen luonnollinen hankausaine.

Toiseksi, voit valmistaa yleispuhdistusainetta kodin puhdistamiseen sitrushedelmien kuorista.Täytä ne vedellä ja etikalla ja anna niiden seistä viikon ajan.Näin syntyvällä liuoksella on antibakteerinen vaikutus, ja se on erinomainen homeen, kalkin, saippuakertymän ja muun lian torjuntaan.Siinä on myös miellyttävä sitruksen tuoksu.

Kolmanneksi, älä heitä kuoria pois sitrushedelmien kuorimisen jälkeen – ne ovat käteviä leikkuulautojen puhdistamisessa.Kostuta tuore kuori, ripottele siihen suolaa ja hiero sitä laudoille.Sitten vain huuhtele ne vedellä ja ne ovat kuin uudet.

Kuten näet, tavallisista appelsiinin ja sitruunan kuorista voi tulla yleisiä kotitalouden apureita.Käytä niitä kodin ja kylpyhuoneen hellävaraiseen ja tehokkaaseen puhdistamiseen – ne ovat turvallisia, ympäristöystävällisiä ja lisäksi niistä lähtee uskomattoman miellyttävä tuoksu!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten