KotiKotitalousvinkitÄlä kiirehdi vaihtamaan älypuhelimen akkua: 6 tapaa säästää latausta

Älä kiirehdi vaihtamaan älypuhelimen akkua: 6 tapaa säästää latausta

Kaikki tuntevat tilanteen, jossa älypuhelinta ei voi ladata pitkään aikaan, esimerkiksi matkoilla.Näyttäisi siltä, että mitään ei voi tehdä – on säästettävä latausta ja siedettävä tyhjentynyttä puhelinta.Itse asiassa voit kuitenkin pidentää älypuhelimen toimintaa ilman latausta, jos käytät sen toimintoja ja asetuksia oikein.

Katsotaanpa muutamia niksejä, joiden avulla voit säästää akkua ja käyttää älypuhelinta mahdollisimman pitkään, kun latausmahdollisuudet ovat rajalliset.Nämä vinkit ovat käteviä, kun olet matkoilla tai missä tahansa muussa tilanteessa, jossa lataus on rajoitettu.

Ensinnäkin, jos älypuhelinta ei voi ladata pitkään aikaan, kannattaa kytkeä pois päältä ominaisuudet, jotka kuluttavat akkua nopeasti.Silloin lataus kestää pitkään.

Toiseksi, sinun tulisi poistaa Wi-Fi, Bluetooth ja GPS käytöstä, kun niitä ei käytetä.Niiden jatkuva verkkojen ja laitteiden etsiminen kuluttaa paljon virtaa.

Kolmanneksi kytke tärinä pois päältä , sillä tärinätila kuluttaa akkua enemmän kuin melodia.

Neljänneksi, vähennä näytön kirkkautta , vältä liiallista taustavaloa.

Viidenneksi, asetuksissa tee näytön lukitus lyhyemmän käyttämättömyysajan jälkeen.

Kuudenneksi, kytke sovellusten ilmoitukset pois päältä paitsi sähköpostin ja viestinvälittäjien osalta.Turhat sovellukset kannattaa poistaa.

Gadget-asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että tällaiset toimet voivat pidentää älypuhelimen toimintaa merkittävästi ilman latausta.