KotiKotitalousvinkitÄlä kiirehdi vaihtamaan älypuhelimen akkua: 6 tapaa säästää latausta

Älä kiirehdi vaihtamaan älypuhelimen akkua: 6 tapaa säästää latausta

Kaikki tuntevat tilanteen, jossa älypuhelinta ei voi ladata pitkään aikaan, esimerkiksi matkoilla.Näyttäisi siltä, että mitään ei voi tehdä – on säästettävä latausta ja siedettävä tyhjentynyttä puhelinta.Itse asiassa voit kuitenkin pidentää älypuhelimen toimintaa ilman latausta, jos käytät sen toimintoja ja asetuksia oikein.

Katsotaanpa muutamia niksejä, joiden avulla voit säästää akkua ja käyttää älypuhelinta mahdollisimman pitkään, kun latausmahdollisuudet ovat rajalliset.Nämä vinkit ovat käteviä, kun olet matkoilla tai missä tahansa muussa tilanteessa, jossa lataus on rajoitettu.

Ensinnäkin, jos älypuhelinta ei voi ladata pitkään aikaan, kannattaa kytkeä pois päältä ominaisuudet, jotka kuluttavat akkua nopeasti.Silloin lataus kestää pitkään.

Toiseksi, sinun tulisi poistaa Wi-Fi, Bluetooth ja GPS käytöstä, kun niitä ei käytetä.Niiden jatkuva verkkojen ja laitteiden etsiminen kuluttaa paljon virtaa.

Kolmanneksi kytke tärinä pois päältä , sillä tärinätila kuluttaa akkua enemmän kuin melodia.

Neljänneksi, vähennä näytön kirkkautta , vältä liiallista taustavaloa.

Viidenneksi, asetuksissa tee näytön lukitus lyhyemmän käyttämättömyysajan jälkeen.

Kuudenneksi, kytke sovellusten ilmoitukset pois päältä paitsi sähköpostin ja viestinvälittäjien osalta.Turhat sovellukset kannattaa poistaa.

Gadget-asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että tällaiset toimet voivat pidentää älypuhelimen toimintaa merkittävästi ilman latausta.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Onko näillä nikseillä todella merkitystä älypuhelimen akun kestoon? Voiko esimerkiksi näytön kirkkauden vähentäminen oikeasti auttaa säästämään virtaa?

  2. Kiitos hyvistä vinkeistä! Olen aina matkoilla latausmahdollisuuksien suhteen hankalassa tilanteessa, joten nämä neuvot tulevat tarpeeseen. Olen erityisen yllättynyt siitä, että tärinätila kuluttaa enemmän akkua kuin melodia – tästä en ollut aiemmin tietoinen!

  3. Itse olen testannut näitä vinkkejä ja todellakin huomannut merkittävän eron akun kestossa! Erityisesti näytön kirkkauden vähentäminen ja tarpeettomien sovellusten sulkeminen auttoivat. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä niksejä, jos latausmahdollisuudet ovat rajalliset.

  4. Todella hyödyllinen artikkeli! Kiitos vinkistä. Itse havaitsen, että pienillä muutoksilla älypuhelimen käytössä saa akun kestämään paljon pidempään. Olen jo kokeillut muutamia näistä nikseistä ja olen hämmästynyt akun kestosta. Suosittelen kaikille testaamaan näitä vinkkejä!

  5. Kiitos hyvistä vinkeistä! Näitä on hyvä ottaa huomioon erityisesti pitkillä matkoilla ollessa. On tärkeää muistaa, että pienillä säädöillä voi merkittävästi pidentää älypuhelimen akun kestoa. Aion ehdottomasti kokeilla näitä vinkkejä seuraavalla reissullani!

  6. Onko todella tehokasta kytkeä pois päältä Wi-Fi, Bluetooth ja GPS, kun niitä ei käytetä? Entä miten se vaikuttaa puhelimen käyttökokemukseen matkoilla?

  7. Kiitos hyödyllisistä vinkeistä! Olen usein matkoilla ilman latausmahdollisuutta, joten nämä neuvot tulevat tarpeeseen. En tiennyt esimerkiksi, että tärinätila kuluttaa enemmän akkua kuin soittoääni. Olen varma, että näiden vinkkien avulla pystyn pidentämään puhelimen toiminta-aikaa huomattavasti. Erittäin hyvä artikkeli!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten