KotiKodin kukoistusÄlä kiirehdi heittämään ylijäämätapettia pois: 4 tehokasta tapaa käyttää kotona ja maaseudulla

Älä kiirehdi heittämään ylijäämätapettia pois: 4 tehokasta tapaa käyttää kotona ja maaseudulla

Moni luulee, että sisustussuunnittelu on rikkaiden ihmisten aluetta.Itse asiassa on kuitenkin monia edullisia tapoja antaa huoneelle tyylikäs ja ainutlaatuinen ilme ilman, että käytät paljon rahaa.Yksi näistä vaihtoehdoista on korjauksen jälkeen jäljelle jääneiden tapettien käyttö seinien, huonekalujen ja erilaisten sisustuselementtien koristeluun.

Olemme laatineet sinulle 4 omaperäistä ideaa tapetin jäänteiden käyttämiseen huoneiden suunnittelussa.Nämä yksinkertaiset niksit auttavat sinua uudistamaan sisustusta omin käsin.

Ensinnäkin, tapetin tähteistä voit tehdä tyylikkäitä valokuvien koristeellisia kehyksiä, peilejä tai käyttää niitä yksinkertaisesti seinäkoristeen elementtinä.Tällainen luovuus sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen.

Toiseksi pienet tapetit sopivat erinomaisesti vanhojen huonekalujen päivittämiseen.Kiinnitä ne vain kaappien, lipastojen tai avohyllyjen hyllyjen etupuolelle.Tämä antaa huonekaluille modernin tyylikkään ilmeen.

Kolmanneksi voit käyttää decoupage-tekniikkaa siirtääksesi tapettikuvion peilin tai kuvakehyksen, lampun, maljakon tai muiden päivitystä kaipaavien sisustusesineiden pinnalle.

Neljänneksi, jäljelle jääneillä tapeteilla voit luoda alkuperäisiä valepaneeleja seinälle olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.Niistä tulee kirkas aksenttielementti ja ne koristavat huoneen.

Kuten näet, tarpeeton tapetti korjauksen jälkeen ei välttämättä ole heittää pois.Niiden avulla voit toteuttaa monia luovia ideoita ja tehdä sisustuksesta todellisen taideteoksen.Näytä mielikuvituksesi ja luo ainutlaatuinen muotoilu omin käsin!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten