KotiKäyttötarkoituksetÄlä kiirehdi heittämään banaaninkuoria pois: 3 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Banaanit eivät ole vain herkullinen ja terveellinen hedelmä, vaan myös arvokas resurssi huonekasvien kunnon parantamiseen.Tosiasia on, että banaanin kuori sisältää monia ravintoaineita, joita voidaan menestyksekkäästi käyttää kukkien ruokintaan.

Ensinnäkin voit yksinkertaisesti murskata banaaninkuoren ja levittää sen tasaisesti kukkaruukkujen mullan pinnalle.Tämä parantaa mullan laatua ja auttaa sitä säilyttämään kosteutta pidempään.

Toiseksi voit kaataa vettä hienonnettujen kuorien päälle ja antaa niiden imeytyä muutaman päivän ajan.Tuloksena syntyvä banaani-infuusio tulisi myöhemmin kastella sisäkasveille – se on niille erinomaista rehua.

Kolmanneksi banaaninkuoria voidaan käyttää kompostin ainesosana.Kun ne muutetaan humukseksi, ne toimivat myös hyvänä lannoitteena kukillesi.

Puutarhurit sanovat, että sen sijaan, että heität banaaninkuoret pois sen jälkeen, kun hedelmäliha on syöty, voit käyttää niitä hyödyksesi huonekasvien – ruusujen, gladiolusten, orvokkien ja monien muiden kanssa.