KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä ylijäänyttä lahjapaperia pois: 6 hyödyllistä tapaa käyttää kotona ja keittiössä

Uudenvuoden- ja joulunpyhien jälkeen monille jää paljon ei-toivottuja lahjapapereita ja käärepaperia.Usein se vain heitetään pois, mikä johtaa lisää roskiin.Tällaisten pakkausten uudelleenkäyttöön on kuitenkin monia mielenkiintoisia tapoja, jotka vähentävät jätettä ja antavat sinulle mahdollisuuden olla kekseliäs.

Olemme keränneet 6 nerokasta ideaa tarpeettoman lahjapaperin käyttämiseen.Tässä on, mihin muuhun sitä voi käyttää.

Ensinnäkin lahjapaperi on loistava saappaiden ja kenkien kuivaamiseen.Aseta vain rypytettyjä paperinpalasia sisälle pesun jälkeen – tämä säilyttää muodon ja estää materiaalia halkeilemasta.

Toiseksi, käärimällä hedelmät ja vihannekset lahjapaperiin voit säilyttää ne tuoreina pidempään.Tämä on tärkeää, jos sinulla on suuri odottamaton sato.

Kolmanneksi, jos purat lahjan huolellisesti ja et vahingoita pakkausta, sitä voidaan käyttää uudelleen.Mikä tärkeintä, älä anna sitä samalle henkilölle!

Neljänneksi, tällaista paperia voidaan käyttää vuodevaatteena jääkaapin hyllyillä.Näin jääkaappi voidaan pestä harvemmin – lika ja tahrat putoavat paperille, joka voidaan sitten helposti vaihtaa.

Viidenneksi voit tehdä ylimääräisestä paperista rusetteja ja nauhoja , joilla voit sitten koristella muita lahjoja.Tämä antaa niille juhlavamman ilmeen.

Kuudenneksi, ylijäämäpakkauksia voidaan käyttää hauraiden lasisten joulukuusilelujen turvalliseen säilytykseen.Kääri kukin lelu paperiin, rypistä ylijäämät ja laita ne laatikkoon pakattujen hahmojen väliin – näin ne eivät kolahda toisiinsa.