KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä ylijäänyttä lahjapaperia pois: 6 hyödyllistä tapaa käyttää kotona ja keittiössä

Älä heitä ylijäänyttä lahjapaperia pois: 6 hyödyllistä tapaa käyttää kotona ja keittiössä

Uudenvuoden- ja joulunpyhien jälkeen monille jää paljon ei-toivottuja lahjapapereita ja käärepaperia.Usein se vain heitetään pois, mikä johtaa lisää roskiin.Tällaisten pakkausten uudelleenkäyttöön on kuitenkin monia mielenkiintoisia tapoja, jotka vähentävät jätettä ja antavat sinulle mahdollisuuden olla kekseliäs.

Olemme keränneet 6 nerokasta ideaa tarpeettoman lahjapaperin käyttämiseen.Tässä on, mihin muuhun sitä voi käyttää.

Ensinnäkin lahjapaperi on loistava saappaiden ja kenkien kuivaamiseen.Aseta vain rypytettyjä paperinpalasia sisälle pesun jälkeen – tämä säilyttää muodon ja estää materiaalia halkeilemasta.

Toiseksi, käärimällä hedelmät ja vihannekset lahjapaperiin voit säilyttää ne tuoreina pidempään.Tämä on tärkeää, jos sinulla on suuri odottamaton sato.

Kolmanneksi, jos purat lahjan huolellisesti ja et vahingoita pakkausta, sitä voidaan käyttää uudelleen.Mikä tärkeintä, älä anna sitä samalle henkilölle!

Neljänneksi, tällaista paperia voidaan käyttää vuodevaatteena jääkaapin hyllyillä.Näin jääkaappi voidaan pestä harvemmin – lika ja tahrat putoavat paperille, joka voidaan sitten helposti vaihtaa.

Viidenneksi voit tehdä ylimääräisestä paperista rusetteja ja nauhoja , joilla voit sitten koristella muita lahjoja.Tämä antaa niille juhlavamman ilmeen.

Kuudenneksi, ylijäämäpakkauksia voidaan käyttää hauraiden lasisten joulukuusilelujen turvalliseen säilytykseen.Kääri kukin lelu paperiin, rypistä ylijäämät ja laita ne laatikkoon pakattujen hahmojen väliin – näin ne eivät kolahda toisiinsa.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Jätän aina lahjapaperin talteen juuri näitä varten! On mukavaa löytää uusia tapoja hyödyntää sitä sen sijaan, että heittäisin sen suoraan roskiin. Kierrätys on tärkeää ympäristön kannalta, ja nämä vinkit ovat loistavia tapoja vähentää jätettä arjessa.

  2. Älä heitä ylijäänyttä lahjapaperia pois! Mielestäni on tärkeää hyödyntää kaikki mahdolliset keinot vähentääksemme jätettä ja olla kekseliäs lahjapaperille. Kierrätys ja uudelleenkäyttö auttavat ympäristöä ja voivat myös olla hauska tapa osoittaa luovuutta. Kiitos vinkistä!

  3. Älä heitä ylijäänyttä lahjapaperia pois! On tärkeää hyödyntää sitä eri tavoin ja vähentää näin roskien määrää. Lahjapaperia voi käyttää esimerkiksi saappaiden ja kenkien kuivaamiseen, hedelmien ja vihannesten säilyttämiseen, sekä lahjojen uudelleenkäärimiseen. Lisäksi siitä voi tehdä kauniita rusetteja ja nauhoja lahjoja koristamaan. Kierrätys on avain kestävämpään elämäntapaan!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten