KotiKodin kukoistusÄlä heitä ylijäämäsaippuaa pois: 6 tehokasta käyttötapaa kotiin ja keittiöön

Älä heitä ylijäämäsaippuaa pois: 6 tehokasta käyttötapaa kotiin ja keittiöön

Kenelle tahansa fiksulle kotiäidille on aina harmillista heittää pois täysin käyttökelpoisen saippuan jäänteet vain siksi, että palasta on tullut liian pieni.Onneksi on useita tapoja pidentää tällaisten tähteiden käyttöikää ja hyödyntää niiden hyödyllisiä ominaisuuksia täysimääräisesti.

Ensinnäkin voit muovata kaikki palat yhdeksi saippuapohjaksi.Lisää hieman glyseriiniä, jotta se tarttuu paremmin.Säilytä tällainen saippua saippuakupissa, jossa on valumareiät.

Toiseksi, paloittele ylijäämät ja käytä pieniä paloja käsisaippuana, kun tiskaat astioita tai peset sukkia ja alusvaatteita käsin..

Kolmanneksi, jos saippua on kovaa, raasta se hienolla raastimella.Kaada jauhe kisei-pussiin tai orgaaniseen kankaaseen ja käytä sitä kehon pesuun , kun käyt suihkussa.

Neljänneksi, nestemäinen geeli tai shampoo on helpointa siirtää tyhjiin samanlaisiin pienemmän tilavuuden pulloihin ja käyttää täydellisenä pesuaineena.

Viidenneksi, paloittele kovat palat ja liota niitä vedessä ennen pesua – saat loistavan saippuallisen tahranpoistajan.Lisää se huuhteluveteen.

Kuudenneksi, kaikki jäljelle jääneet puhdistusaineet voidaan liuottaa veteen ja voit käyttää tätä puhdistusliuosta ikkunoiden, peilien, keittimen, kylpyammeen ja kaakeleiden puhdistamiseen.Näin hävikki poistuu kokonaan!

1. Kaikki tähteet kannattaa hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla! Saippuan jämät voi muovata yhteen, raastaa tai liottaa – vain mielikuvitus on rajana. Uskon vahvasti, että jokainen kotiäiti voi säästää rahaa ja ympäristöä tämän neuvon avulla.

2. Tämä on todella hyödyllinen vinkki! Yritän aina löytää tapoja hyödyntää kaikki mahdolliset tuotteet täysimääräisesti. Kiitos jakamisesta!

3. Älä heitä ylijäämäsaippuaa pois! Itse olen käyttänyt vanhat saippuanpätkät saippuapohjaksi muovaamalla ne yhteen lisäämällä hieman glyseriiniä. Näin saippua ei mene hukkaan! Lisäksi pienet palat toimivat mainiosti käsisaippuana tiskatessa tai pyykkiä pestessä. Kovia saippuoita raastaen saa myös erinomaisen pesujauheen kehon pesuun suihkussa. On hyvä idea siirtää nestemäiset tuotteet pienempiin pulloihin ja käyttää ne loppuun. Ylijäämäsaippuat voi myös liottaa veteen ja käyttää saippuallisena tahranpoistajana ennen huuhtelua. Viimeisenä vinkkinä, käytä kaikki jäljelle jääneet puhdistusaineet hyödyksi puhdistusliuoksen muodossa eri pintojen puhdistuksessa. Näin vähennetään hävikkiä ja hyödynnetään saippua täysimääräisesti!

4. En heittäisi yhtään hyvää saippuaa pois! On tärkeää hyödyntää kaikki sen hyvät ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos vinkistä!

5. Kotirouvalle on aina sääliä heittää hyödyllinen saippua pois vain sen vuoksi, että pala on liian pieni. Onneksi löytyy useita tapoja hyödyntää saippuan tähteet ja niiden ominaisuudet täysimääräisesti. Ensinnäkin voit muovata kaikki palat yhteen saippuapohjaksi lisäämällä hieman glyseriiniä. Säilytä tämä saippua saippuakupissa. Toiseksi, paloittele ylijäämät ja käytä niitä käsisaippuana tiskatessasi tai pestessäsi pyykkiä käsin. Kolmanneksi, jos saippua on kovaa, raasta se ja käytä jauhetta kehon pesuun suihkun aikana. Neljänneksi, siirrä nestemäinen saippua tyhjiin pienempiin pulloihin ja käytä sitä pesuaineena. Viidenneksi, liota kovat saippuapalat veteen ennen pesua saadaksesi tehokkaan tahranpoistajan. Kuudenneksi, liuota puhdistusaineet veteen ja käytä sitä puhdistamaan eri pintoja kuten ikkunat, peilit ja kylpyhuoneen. Näin hävikkiä voidaan välttää kokonaan!

6. Älkäämme heittäkö hukkaan ylijäämäsaippuaa! On monta fiksua tapaa hyödyntää niitä kotona ja keittiössä. Voit esimerkiksi sulattaa palaset yhteen saippuaksi, paloitella niitä käsisaippuoiksi tai jopa liottaa niitä veden kanssa tehokkaaksi puhdistusliuokseksi. Upeaa kestävää kestävyyttä!

7. Älä heitä ylijäämäsaippuaa pois! On hienoa löytää käyttöä jäänteille sen sijaan, että ne menevät hukkaan. Voisin kokeilla noita vinkkejä kotona!