KotiKodin kukoistusÄlä heitä viinikorkkeja pois: 5 korvaamatonta käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Älä heitä viinikorkkeja pois: 5 korvaamatonta käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Kun viinipullo on tyhjentynyt, monet heittävät viinikorkin pois ajattelematta, että sitä voi käyttää hyvään tarkoitukseen.Katsotaanpa 5 hyödyllistä tapaa käyttää viinikorkkeja kotona.

Ensinnäkin, voit tehdä maustehyllyn korkista.Tätä tarkoitusta varten korkit ripustetaan puu- tai muovitikkuun, jolloin niistä saadaan kätevä teline mausteiden säilyttämistä varten.

Toiseksi korkit sopivat mainiosti ovenkahvan korvaajaksi , jos vanhasta on jäljellä vain tyhjä pyöreä aukko.Sovita kokoon ja työnnä sinne viinikorkki niin, että osa siitä työntyy ulos.

Kolmanneksi korkit ovat omaperäisiä matkamuistoja – jääkaappimagneetteja, avaimenperiä, rintamerkkejä.Tätä varten korkit koristellaan ja niihin liimataan magneetteja.

Neljänneksi korkkeja käytetään lelujen, käsitöiden ja matkamuistojen valmistukseen.Niitä voidaan maalata, liimata silmät kiinni, tehdä hauskoja hahmoja.

Viidenneksi, korkkeja käytetään keittolevyinä.Ne asetetaan pöydälle kattiloiden ja pannujen alle.

Viinitulpat ovat siis hyödyllinen asia, jota voidaan soveltaa kotitaloudessa hyödyksi ja mielikuvituksella!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten