KotiKeittiön niksitÄlä heitä vauvanruokapurkkeja pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä vauvanruokapurkkeja pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Jokainen kotiäiti on luultavasti ostanut vauvanruokaa söpöissä lasipurkeissa ainakin kerran elämässään.Ja mitä todennäköisimmin heittänyt ne heti käytön jälkeen pois, eikä edes tajunnut, miten paljon hyötyä näistä purkeista voi olla! Loppujen lopuksi ne eivät ole vain ympäristöystävällisiä ja turvallisia, vaan niillä on myös paljon käytännöllisiä ominaisuuksia.

Niiden avulla voit järjestää pienten tavaroiden kompaktin säilytyksen, valmistaa omaperäisen jälkiruoan ja jopa luoda kodin viihtyisän ilmapiirin.Ennen kuin siis lähetät taas yhden purkin roskiin, mieti, voitko pidentää sen käyttöikää ja käyttää sitä hyödyksesi. Tässä kerrotaan, miten voit käyttää niitä kotona ja keittiössä.

Ensinnäkin on kätevää säilyttää pieniä osia tällaisissa purkeissa – nauloja, ruuveja, nappeja.Kannen ansiosta ne eivät hajoa, jos purkki putoaa.

Toiseksi, voit tehdä yksittäisiä jälkiruokia , joissa on eri kerroksia – kuten trifles tai panna cotta – purkeissa.

Kolmanneksi, ne sopivat erinomaisesti välipalojen turvalliseen säilyttämiseen matkalla.Toisin kuin polyeteenipussit, lasipurkit ovat tukevasti kannellisia eivätkä repeä.

Neljänneksi purkista voi tehdä kynttilänpidikkeen – laita siihen oikean kokoinen kynttilä.Vaha tippuu pohjalle likaamatta pöytää.

Viidenneksi, he auttavat laittamaan keittiön järjestykseen – laittamaan sekalaiset mausteet purkkiin allekirjoittamalla nimet.

Toisin sanoen, älä kiirehdi heittämään pois lasisia vauvanruokapurkkejasi – ne palvelevat vielä hyvin kotitaloudessasi!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten