KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhoja verhoja pois: 9 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona ja...

Älä heitä vanhoja verhoja pois: 9 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Sisustuksen muuttaminen on aina hankala yritys.Etenkin, kun kyseessä on niinkin merkittävä sisustuselementti kuin verhot.Loppujen lopuksi tämä yksityiskohta määrittää huoneen yleisen tyylin.Kun on aika päivittää verhotekstiilejä, monet kohtaavat kysymyksen: minne viedä vanhat verhot? On sääli heittää pois, koska se on luotettava kangas.Ja verhot maksavat paljon rahaa, joten haluat pidentää niiden käyttöikää.

Samalla vanhat verhot voivat saada toisen elämän.Niiden kankaasta syntyy erilaisia hyödyllisiä ja kauniita asioita kotiin.Tärkeintä on osoittaa hieman mielikuvitusta ja taitoa.Katsotaanpa siis 9 ideaa siitä, mihin voit käyttää verhoja vaihdon jälkeen.

Ensinnäkin, tee hieno lampunvarjostin.Tyylikkäästi ommellut verhonpalaset sisätilojen sävyssä toimivat plafondina.Yksinkertainen ja tyylikäs!

Toiseksi, ompele vanhoista verhoista sohvan, nojatuolien ja muiden pehmustettujen huonekalujen päälliset.Erityisen tehokkaita näyttävät mallit klassiseen tyyliin taitoksilla ja röyhelöillä.Päivitä sisustus ilman menoja!

Kolmanneksi, jos verhot ovat tarpeeksi tiheät ja kauniit, tee niistä kaunis päiväpeitto.Jopa yksinkertaisin malli ilman somisteita näyttää rikkaalta.

Neljänneksi, miellytä emäntää käsintehty esiliina.Yksinkertaisesti pujota nauha verhon yläosan läpi ja solmi rusetti – valmis!

Viidenneksi, älä osta kallista pöytäliinaa – tee se itse käytetyistä verhoista.Yksinkertaisin leikkauskin käy, pääasia – koko ja väritys mieleisesi.

Kuudenneksi, jos talossa ei ole tarpeeksi koristetyynyjä , tyynynpäälliset voidaan helposti ommella verhokankaan paloista.Anna sohvalle ja sängylle värikkäitä korostuksia!

Seitsemänneksi, mökillä tai maalaistalossa, ompele kevyet verhot lasioviin viihtyisyyttä ja yksityisyyttä varten.Tai vaikka keittiön kaappien ovien tilalle!

Kahdeksanneksi, lisätäksenne ruokapöytään juhlallista ilmettä, tehkää pitkä kapea pöytäliina vanhojen verhojen suikaleista – erittäin muodikas yksityiskohta!

Kuten näet, voit löytää monia hyödyllisiä sovelluksia tarpeettomille verhoille.Näytä mielikuvituksesi, niin vanhat asiat muuttuvat tarpeellisiksi ja kauniiksi!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten