KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja tyynyliinoja pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä vanhoja tyynyliinoja pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Kun vanha tyynynpäällinen menee huonoon kuntoon, älä vain heitä sitä pois.Itse asiassa kuluneista tekstiileistä voi löytyä paljon hyödyllisiä käyttökohteita kotona ja maaseudulla.Katsotaanpa 6 tällaista ideaa.

Nykyään monilla meistä on hallussaan suuri määrä tarpeettomia ja vanhentuneita esineitä.Tämä koskee vaatteita, kenkiä, kotitaloustavaroita ja sisustustavaroita.Sen sijaan, että heittäisit ne heti pois, voit yrittää antaa niille uuden elämän ja löytää luovia tapoja jatkaa niiden käyttöä.Valikoimamme life hackit auttavat sinua katsomaan vanhoja, tarpeettomia tavaroita uudella tavalla ja muuttamaan ne joksikin hyödylliseksi ja käytännölliseksi.

Ensinnäkin tyynynpäällinen toimii loistavana suojana, joka suojaa vaatekaapissasi olevia tavaroita pölyltä ja vierasperäisiltä hajuilta.Laita se vain olkatoppauksiin vaatteiden kanssa.Pitkiä mekkoja varten voit yhdistää useita tyynyliinoja.

Toiseksi, ylimääräisestä tyynyliinasta on helppo ommella vaatteita tai asusteita vauvanukeille.Pikkuinen ilahtuu näin luovasta lahjasta.

Kolmanneksi, pieni, tukeva tyynyliina toimii loistavana pakkauksena hauraille esineille, kun niitä siirretään tai kuljetetaan.Se on turvallisempi kuin niiden kääriminen sanomalehtiin tai kuplamuoviin.

Neljänneksi, leikkaamalla tyynynpäällisen palasiksi voit tehdä niistä suojia värillisten ja valkoisten liinavaatteiden erillistä pesua varten.Tämä on kätevää ja säästää aikaa myöhempää lajittelua varten.

Viidenneksi, synteponilla täytetty tyynyliina on hyödyllinen lämpimänä petivaatteena tai peittona lemmikille.

Kuudenneksi, ompelun harrastajat voivat käyttää kaunista tyynyliinaa alkuperäisenä vuorikankaana laukkujen, reppujen ja muiden tuotteiden valmistukseen.

Kuten näet, vanhoille ja tarpeettomille tavaroille löytyy helposti paljon uusia käyttötarkoituksia.Riittää, kun osoittaa hieman mielikuvitusta ja luovuutta.Näin toimimalla emme ainoastaan yksinkertaista romusta eroon pääsemistä, vaan myös edistämme ympäristöä vähentämällä jätteiden määrää.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Kun vanha tyynynpäällinen menee huonoon kuntoon, älä vain heitä sitä pois. Itse asiassa kuluneista tekstiileistä voi löytyä paljon hyödyllisiä käyttökohteita kotona ja maaseudulla. Katsotaanpa 6 tällaista ideaa. Nykyään monilla meistä on hallussaan suuri määrä tarpeettomia ja vanhentuneita esineitä. Tämä koskee vaatteita, kenkiä, kotitaloustavaroita ja sisustustavaroita. Sen sijaan, että heittäisit ne heti pois, voit yrittää antaa niille uuden elämän ja löytää luovia tapoja jatkaa niiden käyttöä. Valikoimamme life hackit auttavat sinua katsomaan vanhoja, tarpeettomia tavaroita uudella tavalla ja muuttamaan ne joksikin hyödylliseksi ja käytännölliseksi. Ensinnäkin tyynynpäällinen toimii loistavana suojana, joka suojaa vaatekaapissasi olevia tavaroita pölyltä ja vierasperäisiltä hajuilta. Laita se vain olkatoppauksiin vaatteiden kanssa. Pitkiä mekkoja varten voit yhdistää useita tyynyliinoja. Toiseksi, ylimääräisestä tyynyliinasta on helppo ommella vaatteita tai asusteita vauvanukeille. Pikkuinen ilahtuu näin luovasta lahjasta. Kolmanneksi, pieni, tukeva tyynyliina toimii loistavana pakkauksena hauraille esineille, kun niitä siirretään tai kuljetetaan. Se on turvallisempi kuin niiden kääriminen sanomalehtiin tai kuplamuoviin. Neljänneksi, leikkaamalla tyynynpäällisen palasiksi voit tehdä niistä suojia värillisten ja valkoisten liinavaatteiden erillistä pesua varten. Tämä on kätevää ja säästää aikaa myöhempää lajittelua varten. Viidenneksi, synteponilla täytetty tyynyliina on hyödyllinen lämpim

    • Kyllä voi! Vanhoista tyynyliinoista voi todellakin tehdä monia hyödyllisiä asioita kotona. Esimerkiksi niistä saa ommeltua vaatteita tai asusteita, käyttää suojina hauraille esineille tai jopa erottaa värilliset ja valkoiset liinavaatteet pesussa. Luovuutesi on rajana!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten