KotiKotitalousvinkitÄlä heitä vanhoja tyynyjä pois: 6 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona ja...

Älä heitä vanhoja tyynyjä pois: 6 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona ja maaseudulla

Jokaiseen kotiin kertyy paljon tavaroita, jotka lopulta rapistuvat – ne kuluvat, menevät pois muodista tai vain tylsistyvät.Näin on vanhojen tyynyjen – höyhentyynyjen tai synteettisten tyynyjen – kohdalla.

Tosin näyttäisi siltä, että mitä niille tekisi? Olisi sääli heittää ne pois.Mutta itse asiassa on monia tapoja käyttää näitä hyödyllisiä asioita.

Ensinnäkin poisheitettyjä tyynyjä voidaan käyttää eristämään putkia pakkaselta talvella – kääri vain putken osa niillä.

Toiseksi, voit tehdä vanhasta tyynystä omaperäisen kotitekoisen puffin päällystämällä sen suosikkikankaallasi.

Kolmanneksi tyynyn täytettä voi käyttää kotitekoisten pehmolelujen täytteenä.

Toiseksi, voit tehdä vanhasta tyynystä omaperäisen kotipuffin päällystämällä sen suosikkikankaallasi.

Kolmanneksi tyynyn täytettä voi käyttää kotitekoisten pehmolelujen täytteenä.

Neljänneksi tyyny voi toimia luotettavana pakkaus- ja pehmusteena siirrettäessä tai kuljetettaessa herkkiä esineitä, kuten astioita ja lasia.

Viidenneksi vanha tyyny voidaan muuntaa mukavaksi lemmikkieläinten sängyksi.

Kuudenneksi, höyhentäyte sopii varsin hyvin orgaaniseksi lannoitteeksi sekä puutarhaan että kasvimaalle.

Kuten näette, näennäisestä hyödyttömyydestään huolimatta vanhoja tyynyjä voidaan onnistuneesti mukauttaa moniin kotitaloustehtäviin.Ole luova, ja ne palvelevat sinua hyvin!