KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhoja tyynyjä pois: 10 tapaa käyttää niitä kotona ja kodissa

Älä heitä vanhoja tyynyjä pois: 10 tapaa käyttää niitä kotona ja kodissa

Huolellisimmatkin kotiäidit törmäävät ennemmin tai myöhemmin siihen, että heidän tyynynsä ovat huonokuntoisia – ne likaantuvat, menettävät muotonsa ja untuvat irtoavat.Näyttäisi siltä, että tällaiset tuotteet on aika heittää pois, koska ne eivät enää täytä suoranaisia tehtäviään.Vanhoja tyynyjä voidaan kuitenkin käyttää hyödyksi mitä odottamattomimpiin tarkoituksiin, mikä osoittaa tippaakaan luovuutta.

Ensinnäkin, osa tyynyn täytteestä sopii erinomaisesti keittiötarvikkeiden, aluslautasien ja muiden hyödyllisten tarvikkeiden valmistukseen.Se on edullinen ja helppo tapa päivittää sisustusta.

Toiseksi, koko tyynyä tai vain sen höyheniä voidaan käyttää luonnollisena lannoitteena puutarhassa ja kasvimaalla.

Kolmanneksi vanhasta tyynystä voidaan helposti tehdä pehmeä ja lämmin lemmikkieläinten sänky ompelemalla useita paloja yhteen.

Neljänneksi, sen voi leikata kahtia ja tehdä tuolinpäällysteiksi , jolloin kovista istuimista tulee pehmeitä ja mukavia.

Viidenneksi, tyynyt sopivat erinomaisesti hauraiden esineiden suojaamiseen ja pakkaamiseen kuljetuksen tai muuton yhteydessä.

Kuudenneksi, niitä voidaan käyttää talon eristämiseen – rakojen tiivistämiseen, putkien käärimiseen.

Seitsemänneksi, osa täyteaineista tulee tarpeeseen vanhojen huonekalujen korjaamisessa ja kunnostamisessa – sohvat, nojatuolit.

Kahdeksanneksi, koko tyyny on kätevä laittaa auton istuimelle , jotta matkustajat voivat nukkua mukavasti tien päällä.

Yhdeksänneksi se voidaan asettaa polvien alle puutarhassa työskenneltäessä, mikä tekee prosessista miellyttävämmän ja mukavamman.

Kuten näet, vanhoilla tyynyillä voi olla monia hyödyllisiä sovelluksia kotona ja maaseudulla!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten