KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja tossuja pois: 5 tehokasta käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä vanhoja tossuja pois: 5 tehokasta käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Vanhat tossut ovat usein syy kodin sotkemiseen.On sääli heittää ne pois, mutta et voi enää käyttää niitä kulumisen vuoksi.Sen sijaan, että lähettäisit ne kaatopaikalle, voit kuitenkin löytää niille uuden käyttötarkoituksen.

Tästä julkaisusta opit viisi luovaa elämää parantavaa tossua, joiden avulla voit antaa vanhoille kotitossuillesi toisen elämän ja tehdä niistä todella käyttökelpoiset.

Ensinnäkin vanhojen tossujen pehmeistä osista saa erinomaisia siivouspyyhkeitä astioiden pesuun tai pintojen pyyhkimiseen.Tällainen materiaali imee usein hyvin kosteutta eikä jätä naarmuja.

Toiseksi tossuista voidaan tehdä hauskoja lemmikkieläinten leluja.Täytä ne vaahtomuovilla tai vanulla, ja karvainen ystäväsi tulee rakastamaan uutta hauskanpitoa.

Kolmanneksi vanhoista tossuista voi tulla korvaamattomia apureita puutarhassa tai mökillä.Käytä niiden pehmeitä osia polvisuojina vihannespuutarhassa työskenneltäessä tai puutarhatyökalujen pyyhkimiseen.

Neljänneksi, luonnonmateriaaleista, kuten villasta tai puuvillasta, valmistetut tossut ovat erinomaisia sisustustavaroiden sisustamiseen.Niistä voidaan tehdä omaperäisiä koriste-elementtejä.

Viidenneksi, jos sinulla on vanhoja saappaita tai kenkiä, joiden pohjat ovat hankautuneet, niin tohvelipohjat voivat olla ihanteellinen korvike , mikä pidentää tarvittavien jalkineiden käyttöikää.

Kuten näet, vanhoille tossuille on monia hyödyllisiä käyttötarkoituksia sen sijaan, että ne vain heitetään pois.Pienellä kekseliäisyydellä kodistasi tulee viihtyisämpi ja ympäristöystävällisempi.Älä kiirehdi luopumaan käyttökelvottomilta tuntuvista tavaroista, sillä niissä voi olla piilevää potentiaalia, jota et ole vielä tajunnut!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

    • Hei Anne82! Kiitos kommentistasi. Lisäksi voit käyttää vanhoja tossuja esimerkiksi vessakäyttöön: niistä voi tehdä pehmeitä ja imukykyisiä wc-harjoja tai matonkuteita. Toivottavasti näistä ideoista oli sinulle hyötyä!

  1. Vanhat tossut on todellakin sääli heittää pois! Niille voi keksiä vaikka mitä käyttöä kotona ja keittiössä. Itse olen käyttänyt vanhoja tossuja siivouspyyhkeinä ja lemmikkien leluina. Todella nerokas tapa hyödyntää vanhat tossut uudelleen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten