KotiKeittiön niksitÄlä heitä vanhoja tavaroita pois: 8 esinettä, jotka tulevat tarpeeseen kotona ja...

Älä heitä vanhoja tavaroita pois: 8 esinettä, jotka tulevat tarpeeseen kotona ja keittiössä

Heitämme päivittäin pois paljon tarpeettomia asioita.On kuitenkin käynyt ilmi, että tavallisimmatkin esineet voidaan käyttää uudelleen erilaisiin kotitöihin.Tässä artikkelissa olemme eritelleet 8 epätavallisinta tapaa käyttää uudelleen joitakin tavallisia esineitä, jotka ovat perinteisesti päätyneet roskiin.

Nämä upeat ideat eivät ainoastaan säästä budjettia, vaan ne auttavat myös säästämään ympäristöä.Ehkäpä tämän artikkelin lifehackit inspiroivat sinua kokeilemaan omia.

Ensinnäkin alumiinifolion leikkaaminen voi teroittaa sakset , jotka ovat jo menettäneet terävyytensä.

Toiseksi, pahviset vessapaperihylsyt ovat hyvää materiaalia kotitekoisten lelujen tekemiseen tai erilaisten pienten tavaroiden säilyttämiseen.

Kolmanneksi, muoviset kastikepullot sopivat kätevästi öljyn, kastikkeiden ja jopa taikinan annosteluun niiden muodon ansiosta.

Neljänneksi, paperiliittimellä voi helposti korvata lompakon matkoilla – sillä voi kiinnittää pankkikortteja ja seteleitä.

Viidenneksi, leikkaamalla viinikorkit kahtia ja liimaamalla ne kumimattoon voit tehdä liukastumattoman pinnan kylpyhuoneeseen.

Kuudenneksi, käytettyjä T-paitapusseja ei pidä heittää pois, vaan niitä voi käyttää käsineinä siivotessa tai hauraiden tavaroiden pakkaamiseen muuton yhteydessä.

Seitsemänneksi vanhat T-paidat ovat erinomaisia puhdistusliinoja puuvillakankaan ominaisuuksien vuoksi.

Kahdeksanneksi, kuminauha auttaa tekemään leikkuulaudasta liukumattoman pöydällä, jos kietoo sen reunoille.

Luovalla lähestymistavalla tavallisinkin asia voi siis saada uuden elämän.Kokeile toteuttaa esitellyt flyhackit käytännössä tai keksi omia omaperäisiä tapoja kierrättää tarpeettomia esineitä.Näin säästät paitsi rahaa, myös annat henkilökohtaisen panoksesi ympäristön hyväksi.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten