KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja t-paitoja pois: 7 tehokasta käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Älä heitä vanhoja t-paitoja pois: 7 tehokasta käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Monilla meistä on kotona vanhoja T-paitoja, joita emme enää käytä, mutta on sääli heittää ne pois.Ja ihan turhaan! Voit nimittäin tehdä tällaisista T-paidoista paljon hyödyllisiä asioita kotiin.Katsotaanpa 7 tapaa käyttää vanhoja T-paitoja kotona.

Ensinnäkin, voit tehdä käteviä siivousliinoja t-paidasta.Leikkaa t-paita vain tarvitsemasi kokoisiksi paloiksi.Nämä rätit imevät erinomaisesti kosteutta, ne on helppo pestä ja ne kestävät pitkään.

Toiseksi, T-paita korvaa keittiöpyyhkeet.Leikkaa se neliöiksi ja käytä sitä pöytien pyyhkimiseen, astioiden pyyhkimiseen, kuumien levyjen pyyhkimiseen ja niin edelleen.

Kolmanneksi voit ommella T-paidoista omaperäisiä pusseja – hyötykäyttöön tarkoitettuja pusseja, vihannesten säilytykseen tai kävelyyn.Lisää kahvat, ja laukku on valmis!

Neljänneksi, T-paita auttaa ikkunanpesussa – se on kätevä ikkunoiden ja puitteiden pyyhkimiseen.Se ei jätä nukkaa ja imee hyvin kosteutta.

Viidenneksi sitä voidaan käyttää pölyttämään huonekaluja – T-paita kerää pölyä eikä jätä naarmuja.

Kuudenneksi, T-paita on kätevä hieroa kenkiin , jolloin ne kiiltävät.

Seitsemänneksi vanhasta T-paidasta voi tehdä kylpy- tai keittiömattoa.

Kuten huomaat, vanha T-paita voi olla jokapäiväisessä elämässä ’loistavasti’ hyödyksi.Näytä mielikuvitusta, niin se palvelee sinua pitkään!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Tosi hyvä vinkki, kannattaa ehdottomasti hyödyntää vanhoja T-paitoja eri tavoin kotona! Itse olen tehnyt siivousliinoja ja olen yllättynyt kuinka kestäviä ja käteviä ne ovat olleet.

  2. Vanhoja t-paitoja ei kannata heittää pois! Ne voivat olla erittäin hyödyllisiä kodin askareissa, kuten siivouksessa ja säilytyksessä. Käytä mielikuvitusta ja hyödynnä vanhat t-paidat monipuolisesti.

  3. En olisi ikinä ajatellut, että vanhoista T-paidoista voisi olla niin paljon hyötyä kotona! Pitää ehdottomasti kokeilla näitä vinkkejä omassa arjessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten