KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja t-paitoja pois: 7 tehokasta käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Älä heitä vanhoja t-paitoja pois: 7 tehokasta käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Monilla meistä on kotona vanhoja T-paitoja, joita emme enää käytä, mutta on sääli heittää ne pois.Ja ihan turhaan! Voit nimittäin tehdä tällaisista T-paidoista paljon hyödyllisiä asioita kotiin.Katsotaanpa 7 tapaa käyttää vanhoja T-paitoja kotona.

Ensinnäkin, voit tehdä käteviä siivousliinoja t-paidasta.Leikkaa t-paita vain tarvitsemasi kokoisiksi paloiksi.Nämä rätit imevät erinomaisesti kosteutta, ne on helppo pestä ja ne kestävät pitkään.

Toiseksi, T-paita korvaa keittiöpyyhkeet.Leikkaa se neliöiksi ja käytä sitä pöytien pyyhkimiseen, astioiden pyyhkimiseen, kuumien levyjen pyyhkimiseen ja niin edelleen.

Kolmanneksi voit ommella T-paidoista omaperäisiä pusseja – hyötykäyttöön tarkoitettuja pusseja, vihannesten säilytykseen tai kävelyyn.Lisää kahvat, ja laukku on valmis!

Neljänneksi, T-paita auttaa ikkunanpesussa – se on kätevä ikkunoiden ja puitteiden pyyhkimiseen.Se ei jätä nukkaa ja imee hyvin kosteutta.

Viidenneksi sitä voidaan käyttää pölyttämään huonekaluja – T-paita kerää pölyä eikä jätä naarmuja.

Kuudenneksi, T-paita on kätevä hieroa kenkiin , jolloin ne kiiltävät.

Seitsemänneksi vanhasta T-paidasta voi tehdä kylpy- tai keittiömattoa.

Kuten huomaat, vanha T-paita voi olla jokapäiväisessä elämässä ’loistavasti’ hyödyksi.Näytä mielikuvitusta, niin se palvelee sinua pitkään!