KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhoja sanomalehtiä pois: 9 toimivaa lifehackia kotiin ja kotitalouteen

Älä heitä vanhoja sanomalehtiä pois: 9 toimivaa lifehackia kotiin ja kotitalouteen

Nykyään ihmiset saavat lähes kaikki uutiset ja tiedot internetistä.Vielä vähän aikaa sitten sanoma- ja aikakauslehdet olivat kuitenkin tärkein lähde.Vaikka paperijulkaisut ovat menettäneet entisen suosionsa, niistä voi olla edelleen hyötyä kotitaloudessa.Katsotaanpa joitakin ihmisten life hackejä.

Ensinnäkin, erinomainen keino ikkunoiden ja peilien puhdistamiseen ilman raitoja ovat vanhat sanomalehdet.Levitä vain pesuainetta lasille ja pyyhi rypistyneellä paperilla.

Toiseksi sanomalehdet auttavat säilyttämään hedelmien ja vihannesten tuoreuden käärimällä jokaisen hedelmän niihin.Paperi imee ylimääräisen kosteuden ja suojaa sitä ulkoisilta tekijöiltä.

Kolmanneksi sanomalehtiarkit toimivat hyvin kertakäyttöpöytäliinana suojaamaan pöytätasoa kalaa tai siipikarjaa puhdistettaessa.Puhdistuksen jälkeen ne voidaan helposti hävittää jätteiden mukana.

Neljänneksi, voit käyttää rypistettyjä sanomalehtiä kenkien nopeampaan kuivaamiseen kuivaa ne pesun jälkeen säilyttäen niiden muodon – aseta vain rypistetty sanomalehti sisään.

Viidenneksi jääkaapin hyllyt voidaan vuorata sanomalehdillä, jotta lika ei kerry.Kun lakanat likaantuvat, ne voidaan helposti vaihtaa.

Kuudenneksi, vanha sanomalehti auttaa pääsemään eroon jääkaapin epämiellyttävistä hajuista.Riittää, että laitat kosteat paperiarkit sisälle muutamaksi tunniksi.

Seitsemänneksi paksut sanomalehdet ovat erinomaisia kypsennetyn ruoan lämmön ja juomien viileyden säilyttämiseen.Kääri astiat vain useaan paperikerrokseen.

Kahdeksanneksi, sanomalehtiä voidaan käyttää sänkyjen peittämiseen ennen istutusta.Tämä suojaa maaperää rikkaruohoilta ainakin yhden kauden ajan.

Yhdeksänneksi, sanomalehdet ovat myös loistavia taimikimppuja.Lue lisää tästä tempusta artikkelistamme tässä linkissä.

Kuten huomaat, vanhat kunnon sanomalehdet voivat olla hyödyllisiä kotitöissä myös digiaikana!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten