KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhoja sanomalehtiä pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä vanhoja sanomalehtiä pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona

Nykyään monet ihmiset käyttävät kotinsa siivoamiseen liikaa kemikaaleja, mikä on huono asia ympäristölle.On kuitenkin olemassa ympäristöystävällinen tapa puhdistaa ikkunat ilman raitoja tavallisilla sanomalehdillä ja monia muita tapoja käyttää vanhaa paperia kotona.

Ensinnäkin, ikkunoiden pesemiseksi ilman erityisiä pesuaineita riittää, että käytät hyväksi todettua isoäidin menetelmää.Ensin ikkunat pestään pelkällä vedellä , ja sitten raitojen poistamiseksi pyyhitään ne rypistyneillä sanomalehtiarkkeilla.Tällaisen puhdistuksen avulla saat täysin puhtaat ikkunat ilman haitallisia kemikaaleja.

Toiseksi sanomalehtiä voidaan käyttää kotitaloudessa muihin tarkoituksiin, esimerkiksi niitä voidaan laittaa mattoja puhdistettaessa alle imemään likaa.

Kolmanneksi, rypistetyt sanomalehtipallot ovat hyviä takan tai uunin sytyttämiseen.

Neljänneksi sanomalehdet ovat hyviä hauraiden tavaroiden pakkaamiseen muuttaessa tai varastoitaessa.

Viidenneksi ne ovat aina hyödyllisiä vuodevaatteina , kun työskennellään maalien tai liiman kanssa.

Tavalliset sanomalehdet ovat siis kotitalouden monikäyttöinen apulainen, jonka avulla voimme pärjätä ilman haitallisia kemikaaleja.Kannattaa muistaa useammin tällaisia hyväksi havaittuja isoäitien neuvoja.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten