KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja reikäisiä ämpäreitä pois: 8 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja mökille

Älä heitä vanhoja reikäisiä ämpäreitä pois: 8 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja mökille

Vanhat ämpärit näyttävät menettäneen tarkoituksensa ja ne pitäisi lähettää kaatopaikalle.Nämä astiat, vaikka niissä olisi reikiä ja vaurioita, voivat kuitenkin löytää toisen elämän ja tulla hyödyllisiksi kotitaloudessa tai toimia sisustuselementteinä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme 8 luovaa ideaa, joilla voit antaa tarpeettomille ämpäreille uuden käyttötarkoituksen ja muuttaa ne toimiviksi ja omaperäisiksi tuotteiksi kotiin ja mökille.

Ensinnäkin muovisesta ämpäristä voi tehdä lintujen ruokinta-astian , joka on kätevä talvella.Tämä yksinkertainen rakenne antaa höyhenystävillesi tarvittavaa ravintoa.

Toiseksi, reikäisestä metallisesta ämpäristä voidaan tehdä hyödyllinen puutarhajakkara.Riittää, että laitat kannen päälle ja peität sen pehmeällä vaahdolla ja kankaalla – ja saat mukavan istuimen työskentelyyn maaseudulla.

Kolmanneksi, älä kiirehdi heittämään pois ämpäriä ilman pohjaa – se voi täyttää taimien ja nuorten kasvien suojapeitteen tehtävän ja suojella niitä vahingossa tapahtuvilta vaurioilta.

Neljänneksi, vanhasta ämpäristä voi tulla savustamo herkullisen savustetun lihan valmistamiseksi suoraan datsan tontilla.Riittää, että suunnitteluun tehdään joitakin parannuksia.

Viidenneksi, reikäiset ämpärit – erinomaista materiaalia hyllyjen tekemiseen työkaluille ja pienille tavaroille.Kiinnittäkää ne pohjallaan seinään – ja teillä on käytännöllinen säilytyspaikka.

Kuudenneksi, jos mökilläsi ei vielä ole täysimittaista keitintä, vanhasta ämpäristä tehty retkikeitin on tilapäinen ratkaisu ulkokeittämiseen.

Seitsemänneksi, mini-ämpäri kukkapenkki voi toimia paitsi koristeellisena myös käytännöllisenä elementtinä – sitä voidaan käyttää talon numeron merkitsemiseen.

Kahdeksas, luova sisustus pergolalle tai verannalle – alkuperäinen kattokruunu vanhasta reikäisestä ämpäristä.Tällainen aksentti lisää charmia maan sisustukseen.

Kuten näet, vanhat ja vaurioituneet ämpärit voivat saada uuden elämän käsissäsi.Osoittamalla hieman kekseliäisyyttä ja luovuutta voit tehdä niistä hyödyllisiä ja kauniita esineitä kotiin ja mökille.Älä kiirehdi heittämään tarpeettomia asioita pois – katso niitä eri näkökulmasta, ja ehkä niistä tulee elämäsi kohokohta.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Älä heitä vanhoja reikäisiä ämpäreitä pois! Minun mielestäni vanhat ämpärit voivat löytää uuden elämän ja olla hyödyllisiä eri tarkoituksiin kotona ja mökillä. Esimerkiksi lintujen ruokinta-astia tai puutarhajakkara – luovuus vain rajana! Joten ehdotankin, että harkitset tarkkaan ennen kuin päätät heittää ne pois.

  2. En todellakaan heittäisi vanhaa ämpäriä pois! Niille voi löytyä vielä paljon käyttöä erilaisiin tarpeisiin kotona ja mökillä.

  3. Älä heitä vanhoja reikäisiä ämpäreitä pois! Ne voivat saada uuden elämän erilaisissa käyttötarkoituksissa kotona ja mökillä. Esimerkiksi vanhasta ämpäristä voi tehdä monia hyödyllisiä ja omaperäisiä tuotteita, kuten lintujen ruokinta-astian tai puutarhajakkarankin. Joten ennen kaatopaikalle lähettämistä kannattaa harkita luovia tapoja hyödyntää niitä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten