KotiKeittiön niksitÄlä heitä vanhoja lautasia pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä vanhoja lautasia pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Ajan myötä jokaiseen kotiin kertyy vanhoja, naarmuuntuneita lautasia ja mukeja, jotka vaikuttavat käyttökelvottomilta.On kuitenkin liian aikaista hävittää tällainen astiasto! Niillä on monia hyödyllisiä toimintoja, jotka usein unohdetaan.

Ensinnäkin, voit käyttää vanhoja astioita kukkaruukkuina.Tee astian pohjaan salaojitusreikiä, täytä se kerroksella kevytsoraa ja istuta suosikkikasvisi.Alkuperäiset kätköruukut osoittautuvat!

Toiseksi, jos lautanen on vaurioitunut jossain sivussa ja ehjä pohjasta, se voi toimia pienen kynttilän jalustana.Muissa tapauksissa halkeamat ja reiät on korjattava.

Kolmanneksi, vanhat syvät lautaset ovat loistavia kuumina levyinä ruokapöydässä.Näyttää mukavalta ja turvallisemmalta kuin kuuman pannun laittaminen suoraan pöytäliinan päälle.

Neljänneksi niitä voidaan käyttää puutarhan tai keittiöpuutarhan polkujen koristeluun.Tätä tarkoitusta varten voit kaivaa ne osittain maahan polun varrelle ja piilottaa halkeilleet sirpaleet maan alle.

Viidenneksi voit käyttää yksittäisiä astianpalasia mosaiikkityössä tai kuvioivana elementtinä sisustuksessa – esimerkiksi merikivien sijasta.Vaihtoehtoja on monia!

Älä siis kiirehdi hankkiutumaan eroon vanhasta astiastostasi.Anna sille toinen elämä hyödyksesi!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten