KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja kuvakehyksiä pois: 9 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Älä heitä vanhoja kuvakehyksiä pois: 9 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Usein meillä on talon nurkassa vanha kuvakehys, joka on pölyinen ja ikävä heittää pois, mutta sille ei ole paikkaa.Samaan aikaan tällaisten kehysten potentiaali ei ole vielä läheskään loppuun käytetty! Niistä voi tehdä paljon omaperäisiä ja toimivia sisustusesineitä mihin tahansa huoneeseen.Osoittamalla tippaakaan mielikuvitusta ja taitoa kehyksestä voi tehdä tyylikkään lampun, kätevän järjestelijän tai koristeen.

Tänään tarkastelemme monia ideoita vanhojen kehysten mielenkiintoiseen ja tehokkaaseen käyttöön.Kuka tietää, ehkä löydät vaihtoehdon, joka inspiroi sinua luomaan kirjailijan mestariteoksen? Joka tapauksessa kannattaa laittaa mielikuvitus päälle ja katsoa pölyistä ’romua’ tuorein silmin.Tässä on 9 luovaa ideaa!

Ensinnäkin asetat tavallisen vanerin kauniiseen kehykseen, ja saat tyylikkään yöpöydän alkuperäisellä jalalla.Maalaa se sisustuksen sävyyn ja se on valmis!

Toiseksi, 4 pientä kehystä voidaan yhdistää toisiinsa ja tehdä maalaismainen lyhty, jossa on kynttilöitä sisällä.Lisäkoristelu lisää viehätystä.

Kolmanneksi tavallinen kirjahylly voidaan myös ’pukea’ kehykseen, jolloin suosikkilehtesi arvo korostuu ja niille annetaan merkitystä.

Neljänneksi kehys sisältää erikoismaalilla päällystettyä lasia, johon voi kirjoittaa liidulla tai tussilla.Tämä tekee tyylikkään muistiinpano- ja muistutustaulun.

Viidenneksi liimaa kehykseen muoviristikko, niin saat kätevän korujen järjestelijän.Nyt korvakoruilla ja helmillä on paikka mihin mennä!

Kuudenneksi, käytä kehystä värikkään paneelin taustana nauhojen ja kukkien kanssa – se on kaunis aksentti mihin tahansa huoneeseen.

Seitsemänneksi kehykseen asetetaan rei’itetty levy, jossa on koukkuja, mausteiden säilytystä varten keittiössä.Kätevää ja tyylikästä!

Kahdeksanneksi, pieni kehys, jossa on koukut sisäänkäynnin luona, toimii avaimenpidikkeenä.Nyt et varmasti unohda niitä!

Yhdeksänneksi, liimaamalla 4 suurta ja 4 pientä kehystä yhteen, voit tehdä kokonaisen lasitalon maalaistyyliseen tyyliin.

Kuten huomaat, tarpeettomiksi jääneille kehyksille on monia mielenkiintoisia ja hyödyllisiä käyttötarkoituksia! Näytä mielikuvituksesi ja romusta syntyy mestariteos!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten