KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja kuppeja pois: 7 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä vanhoja kuppeja pois: 7 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Jokaiseen kotiin kertyy lopulta varastoon vanhaa astiastoa – säröisiä lautasia, lohkeilleita mukeja, naarmuuntuneita kulhoja.Useimmiten tällaiset astiat heitetään käytännön syistä pois, koska ne nähdään pelkkänä romuna.Mutta tämä ei ole aivan oikein!

Vanhat astiat voivat osoittautua erittäin hyödyllisiksi, jos niiden käyttöön suhtaudutaan omistajalähtöisesti.Mitä vain odottamatonta ja miellyttävää muodonmuutosta ei käy läpi tunkkaiset lautaset välipohjalla, jos annat mielikuvituksellesi vapaat kädet! Katsotaanpa, miten voit käyttää vanhoja astioita talon ja kukkaron hyväksi.

Ensinnäkin minitaimiruukut ovat loistava vaihtoehto.Täytä kuppi mullalla, istuta siemenet, kastele, peitä elintarvikekalvolla ja voit laittaa sen ikkunaan.

Toiseksi, voit tehdä alkuperäisen lintujen ruokintalaitteen. Tätä varten liimaa vanha kuppi vinosti lautasen päälle ja ripusta se puuhun kuvan osoittamalla tavalla.

Kolmanneksi värilliset tai maalatut kupit muuttuvat alkuperäisiksi valaisimiksi.Laita sisälle sähköinen seppele tai yövalo – se näyttää näyttävältä!

Neljänneksi, kupista tulee loistava kynä- ja kynäteline työpöydälle tai yöpöydälle.Voit laittaa sisälle värillisen itseliimautuvan tarran.

Viidenneksi, käytä kuppia säilytysastiana paperiliittimille , napeille, nimilapuille ja muille pienille asioille, joita tarvitaan kotitaloudessa tai harrastuksissa.

Kuudenneksi, muuta kuppi omaperäiseksi saippuakalustoksi kylpyhuoneessa – tämä on kauniimpi kuin tavallinen saippuakuppi.

Seitsemänneksi lasten piirroksilla maalattuja kuppeja voidaan käyttää sisustuksena – ripustaa erityisiin koukkuihin tai laittaa hyllyille.

Kuten näette, vanha kuppi voi löytää useamman kuin yhden hyödyllisen sovelluksen!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten