KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja kuminauhoja pois: 7 hyödyllistä käyttötarkoitusta keittiössä ja kotitaloudessa

Älä heitä vanhoja kuminauhoja pois: 7 hyödyllistä käyttötarkoitusta keittiössä ja kotitaloudessa

Jokaisessa kodissa on paljon ohuita kuminauhoja, joita käytetään hedelmä- ja vihannespakkausten sitomiseen.Näillä yksinkertaisilla esineillä on kuitenkin monia muitakin hyödyllisiä käyttötarkoituksia kotitaloudessa, joista harva tietää.Olemme keränneet 7 nerokasta tapaa käyttää kuminauhoja erilaisten pienten ongelmien ratkaisemiseen.

Ensinnäkin, jotta lusikka ei liukastuisi kattilaan keittämisen aikana, kiedo kuminauha lusikan pään ympärille.Nyt, vaikka päästäisit irti kahvasta, lusikka ei putoa liemeen tai puuroon.

Kiinnitä toiseksi kumpikin pari kuminauhaa vaatekaapissa tai telineissä olevien henkareiden päihin.Nyt vaatteesi ja asusteesi eivät luiskahda lattialle, vaan pysyvät siististi paikoillaan.

Kolmanneksi, jos sinun on pyyhittävä kynän jäljet kiireellisesti eikä sinulla ole pyyhekumi käden ulottuvilla, kiedo kuminauha sormen ympärille ja käytä sitä pyyhekuminaan.Ohut kuminauha hoitaa homman täydellisesti.

Neljänneksi, jotta kynsilakkapurkki on helpompi avata uudelleen, kiedo kuminauha kannen ympärille, jotta se on helpompi avata.

Viidenneksi, jos housuista tuli ison illallisen jälkeen vyötäröltä kireät, eikä nappia voi siirtää mihinkään, laita siihen kuminauha vihannespussista.Nyt housut eivät varmasti putoa alas.

Kuudenneksi, jos haluat kätevästi katsella videoita älypuhelimellasi , kiinnitä se vesipulloon kuminauhalla – se tekee yksinkertaisen jalustan.

Seitsemänneksi, laita kuminauha seinämaalipurkin keskikohdan ympärille, jotta voit siveltimen käytön jälkeen sivellä ylimääräisen maalin pois kuminauhaa vasten purkin reunan sijasta.Näin maali valuu suoraan tölkin keskelle.Maalin säästö on taattu!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten