KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhoja kengännauhoja pois: 9 tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä vanhoja kengännauhoja pois: 9 tapaa käyttää niitä kotona

Vanhojen kenkien tai lenkkareiden nauhoja on lähes jokaisessa kodissa.Ja usein emännät säilyttävät niitä huolellisesti varmuuden vuoksi, vaikka itse kengät on jo ajat sitten kirjoitettu pois käyttökelvottomiksi.Mutta käy ilmi, että tämä ei ole lainkaan käytännöllistä tuhlausta! Loppujen lopuksi vanhat nauhat voivat taitavissa käsissä muuttua erilaisiksi hyödyllisiksi ja omaperäisiksi asioiksi.

Joten ennen kuin lähetät vanhat kengännauhasi roskiin, anna mielikuvituksesi laukata.Ja niistä voi tulla luovien käsitöiden ja hyödyllisten sisustuselementtien perusta! Tässä 9 tapaa käyttää kengännauhoja kodissasi ja kotitaloudessasi.

Ensinnäkin kengännauhoja on erittäin kätevä käyttää kukkien ja nuorten pensaiden sitomiseen.Riittää, että kietoo narun varovasti heikon taipuvan varren ympärille ja tekee solmun.Näin kasvi kasvaa tasaisesti taipumatta yhdelle puolelle.

Toiseksi, langan pujottaminen kapeakaulaisen pullon, lasin tai maljakon sisälle tekee loistavan improvisoidun siivoushärvelin.Yksinkertaisesti pujota sienen tai flanellin palat narun läpi yhtä suurilla väleillä.Puhdistaa tehokkaasti koko sisäpinnan!

Kolmanneksi, kotikissojen vieroittamiseksi huonekaluille kiipeämisestä riittää, että sohvalle tai tuolille laitetaan yhdensuuntainen kengännauharivi.Tällainen ’piikkinen’ pinta on epämiellyttävä kissojen tassuille, ja ne lopettavat hyppimisen siihen.

Neljänneksi, jos jotkin pienet kodinkoneet menevät rikki, on kätevää käyttää oikean pituisia narunpätkiä kuminauhojen tai jousien sijasta niiden korjaamiseen.Ne toimivat erinomaisina improvisoituina korvikkeina.

Viidenneksi, nauhoista tulee käteviä ja hiljaisia kirjanmerkkejä kirjoille , ne eivät vahingoita tai pilaa sivuja.Samalla kirkas väri auttaa sinua löytämään oikean paikan nopeasti.

Kuudenneksi, nauhoja voidaan käyttää improvisoituna vaatteiden kuivausnaruna retkeilyolosuhteissa tai parvekkeella.Riittää, että naru sidotaan kahden tuen väliin, ja kuivausrakenne on valmis vain muutamassa minuutissa.

Seitsemänneksi tällaiset pitsit sopivat erinomaisesti erilaisten käsitöiden , korttien, valokuvakehysten koristeluun ja koristeluun.Niiden kirkkaat värit antavat töille tyylikkään ja viimeistellyn ilmeen.

Kahdeksas, vahvat nauhat pystyvät vetämään ja sitomaan paketin tai paketin turvallisesti tavallisen köyden tai teipin sijaan.Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun lähetetään epäsäännöllisen muotoisia esineitä.

Yhdeksänneksi, kutomalla taidokkaasti yhteen vanhoja monivärisiä naruja, voi saada todella ainutlaatuisen lelun – alkuperäisen nukkeamuletin.

Olemme siis tarkastelleet 9 yllättävän hyödyllistä tapaa käyttää tavallisia kengännauhoja kaukana niiden suoranaisen käyttötarkoituksen ulkopuolella.Kuten näet, mikään ei ole helpompaa ja helpommin saatavilla kuin tämä esine.Ennen kuin siis heität vanhat kengännauhat pois, muista niiden piilotetut kyvyt! Niiden avulla sisustat helposti kotitaloutesi ja ratkaiset monia tehtäviä kodin ympärillä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten