KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja hiirimattoja pois: 8 hyödyllistä käyttötarkoitusta keittiössä ja kotona

Älä heitä vanhoja hiirimattoja pois: 8 hyödyllistä käyttötarkoitusta keittiössä ja kotona

Oletko koskaan käyttänyt vanhaa hiirimattoa väärin? Mutta tästä yksinkertaisesta ja edullisesta tuotteesta voi olla hyötyä kotona paljon muutakin kuin tietokoneella työskentelyssä.Tarjoamme sinulle omaperäisiä tapoja käyttää vanhaa hiirimattoa kotitalouden eri osa-alueilla.

Ensinnäkin, tämä matto toimii täydellisesti kuumien astioiden liinana.Sen liukumaton kumipohja pitää lautaset tukevasti paikallaan ja sen tuftattu pinta estää niitä naarmuuntumasta.

Toiseksi, pientä matonpalaa voidaan käyttää pölyjen pyyhintäapuna.Erityisen kätevää on pyyhkiä sillä vaikeasti saavutettavia paikkoja, kuten kaihtimia tai pattereita.

Kolmanneksi, vanhasta hiirimattoalustasta voi usein tehdä omaperäisen kylpymaton.Sen kasa on miellyttävä jaloille, ja kumipohja estää sinua liukastumasta märällä lattialla.

Neljänneksi matto voi muuttua myös hyödylliseksi leikkuulaudaksi keittiössä.Ruoan leikkaaminen tällä improvisoidulla laudalla on mukavaa ja turvallista liukumattoman alustan ansiosta.

Viidenneksi, vanhan tietokonematin osaa voidaan käyttää kuumien kattiloiden ja pannujen tarttumapintana.Elastinen kumi suojaa palovammoilta.

Kuudenneksi, pieni pala mattoa toimii erinomaisena jalustana kuumalle silitysraudalle tai leivinlaudalle, jolloin se ei pääse liukumaan silityslaudalla.

Seitsemänneksi, puutarhassa tällainen matto säästää polvia, kun työskentelet sänkyjen kanssa ja korjaat satoa.Aseta se vain eteesi ja kyykisty mukavasti niin kauan kuin haluat.

Kahdeksanneksi, osaa vanhasta tietokonematosta voidaan käyttää kengänkiillotukseen.Sen karhea pinta poistaa lian ja kosteuden kengänpohjista ja saa ne näyttämään taas siistiltä.

Kuten huomaat, näennäisestä hyödyttömyydestään huolimatta käytöstä poistettu tietokonematto voi silti palvella hyvää tarkoitusta kodissasi.Kokeile ehdottamiamme 8 tapaa ja keksi oma!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Olen todella yllättynyt tämän artikkelin sisällöstä! En ole koskaan tullut ajatelleeksi, että vanhoilla hiirimatoilla olisi näin monipuolisia käyttötarkoituksia kotona. Erityisesti tuo idea käyttää hiirimattoa kuumien astioiden alustana keittiössä on nerokas! Aion ehdottomasti kokeilla näitä vinkkejä omassa arjessani.

    • Kyllä, vanhalla hiirimatolla on monia hyödyllisiä käyttötarkoituksia keittiössä ja kotona! Voin suositella käyttämään sitä esimerkiksi kuumien astioiden liinana tai pientä palaa pölyjen pyyhintäapuna. Hiirimattosta voi todellakin olla monipuolista apua arjen askareissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten