KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhoja hiirimattoja pois: 8 hyödyllistä käyttötarkoitusta keittiössä ja kotona

Oletko koskaan käyttänyt vanhaa hiirimattoa väärin? Mutta tästä yksinkertaisesta ja edullisesta tuotteesta voi olla hyötyä kotona paljon muutakin kuin tietokoneella työskentelyssä.Tarjoamme sinulle omaperäisiä tapoja käyttää vanhaa hiirimattoa kotitalouden eri osa-alueilla.

Ensinnäkin, tämä matto toimii täydellisesti kuumien astioiden liinana.Sen liukumaton kumipohja pitää lautaset tukevasti paikallaan ja sen tuftattu pinta estää niitä naarmuuntumasta.

Toiseksi, pientä matonpalaa voidaan käyttää pölyjen pyyhintäapuna.Erityisen kätevää on pyyhkiä sillä vaikeasti saavutettavia paikkoja, kuten kaihtimia tai pattereita.

Kolmanneksi, vanhasta hiirimattoalustasta voi usein tehdä omaperäisen kylpymaton.Sen kasa on miellyttävä jaloille, ja kumipohja estää sinua liukastumasta märällä lattialla.

Neljänneksi matto voi muuttua myös hyödylliseksi leikkuulaudaksi keittiössä.Ruoan leikkaaminen tällä improvisoidulla laudalla on mukavaa ja turvallista liukumattoman alustan ansiosta.

Viidenneksi, vanhan tietokonematin osaa voidaan käyttää kuumien kattiloiden ja pannujen tarttumapintana.Elastinen kumi suojaa palovammoilta.

Kuudenneksi, pieni pala mattoa toimii erinomaisena jalustana kuumalle silitysraudalle tai leivinlaudalle, jolloin se ei pääse liukumaan silityslaudalla.

Seitsemänneksi, puutarhassa tällainen matto säästää polvia, kun työskentelet sänkyjen kanssa ja korjaat satoa.Aseta se vain eteesi ja kyykisty mukavasti niin kauan kuin haluat.

Kahdeksanneksi, osaa vanhasta tietokonematosta voidaan käyttää kengänkiillotukseen.Sen karhea pinta poistaa lian ja kosteuden kengänpohjista ja saa ne näyttämään taas siistiltä.

Kuten huomaat, näennäisestä hyödyttömyydestään huolimatta käytöstä poistettu tietokonematto voi silti palvella hyvää tarkoitusta kodissasi.Kokeile ehdottamiamme 8 tapaa ja keksi oma!