KotiVinkit vaatteiden hoitoonÄlä heitä vanhoja farkkujasi pois: ohjeet kätevän laukun luomiseen naisille

Älä heitä vanhoja farkkujasi pois: ohjeet kätevän laukun luomiseen naisille

Taitavat emännät tietävät, että vanhoista tavaroista voi aina tehdä uusia, eksklusiivisia ja todella hyödyllisiä esineitä.Käännä esimerkiksi poisheitetyt farkut muodikkaaksi laukku-ostokseksi?

Tässä on vaiheittaiset ohjeet, miten voit tehdä kuvassa näkyvän laukun vanhoista mustista farkuista:

• Kerää materiaalit ja työkalut : Valmistele vanhat farkut, sakset, lanka, neula tai ompelukone ja niitit tai napit koristeeksi.
  • Työskentele farkkujen kanssa : Leikkaa farkkujen yläosa sekä vyötärönauha ja taskut pois.Jätä riittävästi kangasta laukun päätilavuutta varten.
  • Pohjan ompelu : Käännä kangas nurinpäin ja ompele pohja laukun pohjaksi.
  • Lisää kahva tai hihna : Käytä jäljelle jäävää kangasta tai muuta materiaalia kahvojen tai olkahihnan luomiseen.Ompele laukun yläosaan.
  • Koristele laukku : Voit lisätä metallielementtejä, helmiä tai muita koristeita taskujen ääriviivojen ympärille tai mihin tahansa muuhun haluamaasi laukun osaan.
  • Viimeistely : Voit halutessasi lisätä lukon uuden laukkusi sulkemiseksi.
  • Näin vain parissa tunnissa ja pienellä vaivalla saat muodikkaan ja ympäristöystävällisen asusteen.Näytä mielikuvituksesi ja kokeile itse!