KotiVinkit vaatteiden hoitoonÄlä heitä vanhoja farkkujasi pois: ohjeet kätevän laukun luomiseen naisille

Älä heitä vanhoja farkkujasi pois: ohjeet kätevän laukun luomiseen naisille

Taitavat emännät tietävät, että vanhoista tavaroista voi aina tehdä uusia, eksklusiivisia ja todella hyödyllisiä esineitä.Käännä esimerkiksi poisheitetyt farkut muodikkaaksi laukku-ostokseksi?

Tässä on vaiheittaiset ohjeet, miten voit tehdä kuvassa näkyvän laukun vanhoista mustista farkuista:

 • Kerää materiaalit ja työkalut : Valmistele vanhat farkut, sakset, lanka, neula tai ompelukone ja niitit tai napit koristeeksi.
 • Työskentele farkkujen kanssa : Leikkaa farkkujen yläosa sekä vyötärönauha ja taskut pois.Jätä riittävästi kangasta laukun päätilavuutta varten.
 • Pohjan ompelu : Käännä kangas nurinpäin ja ompele pohja laukun pohjaksi.
 • Lisää kahva tai hihna : Käytä jäljelle jäävää kangasta tai muuta materiaalia kahvojen tai olkahihnan luomiseen.Ompele laukun yläosaan.
 • Koristele laukku : Voit lisätä metallielementtejä, helmiä tai muita koristeita taskujen ääriviivojen ympärille tai mihin tahansa muuhun haluamaasi laukun osaan.
 • Viimeistely : Voit halutessasi lisätä lukon uuden laukkusi sulkemiseksi.
 • Näin vain parissa tunnissa ja pienellä vaivalla saat muodikkaan ja ympäristöystävällisen asusteen.Näytä mielikuvituksesi ja kokeile itse!

  Quelle: pogovorim.by

  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
  Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
  RELATED ARTICLES

  7 KOMMENTIT

  1. Todella inspiroiva ohje! Olen itse kokeillut vastaavaa projektia vanhoista farkuista ja lopputulos oli upea. Todella hienoa nähdä vinkkejä ja ohjeita uusien laukkujen valmistamiseen. Kiitos vinkistä!

  2. Todella hyvä vinkki! En todellakaan halua heittää vanhoja farkkuja pois, ja tämä laukkuohje on loistava tapa uusiokäyttää niitä. Suunnittelen jo seuraavaa laukkuprojektiani – kiitos inspiroivista ohjeista!

  3. Tiedän, että vanhoista farkuista saa aikaan uskomattomia luomuksia! Olen itse tehnyt laukun vanhoista farkuistani ja se on ihana ja käytännöllinen. Kierrätys on tärkeää ja samalla saa uniikin asusteen!

  4. Taitavat emännät tietävät, että vanhoista tavaroista voi aina tehdä uusia, eksklusiivisia ja todella hyödyllisiä esineitä. Miksi et kokeilisi kääntää esimerkiksi poisheitetyt farkkusi muodikkaaksi laukku-ostokseksi? Itse tehty laukku on aina uniikki ja persoonallinen lisä varustearseen. Kierrätys ja luovuus yhdessä!

   • Taitavat emännät tietävät, että vanhoista tavaroista voi aina tehdä uusia, eksklusiivisia ja todella hyödyllisiä esineitä. Miksi et kokeilisikaan kääntää esimerkiksi poisheitettyjä farkkuja muodikkaaksi laukku-ostokseksi? Itse tehty laukku on aina uniikki ja persoonallinen lisä varustearseen. Kierrätys ja luovuus yhdessä!

    • Tiedän, LiisaMarianne! Itse tehdyt laukut ovat todellakin ainutlaatuisia ja persoonallisia. Kierrätys ja luovuus ovat mahtava yhdistelmä! Haluan ehdottomasti kokeilla tätä farkkulaukun ompeluprojektia – se kuulostaa hauskalta ja hyödylliseltä samanaikaisesti. Kiitos vinkistä!

  5. Vanhojen farkkujen uusiokäyttö on loistava idea! Itse olen tehnyt vastaavanlaisen laukun ja se on osoittautunut todella kestäväksi ja tyylikkääksi. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Am beliebtesten