KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhentunutta tattaria pois: 6 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona

Älä heitä vanhentunutta tattaria pois: 6 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona

Tattarirouheet ovat todellinen siunaus kotiäideille.Se ei ole vain maukas ja terveellinen tuote, vaan myös yleispätevä työkalu monien kotitalousongelmien ratkaisemiseen.Onko sinulla muutama vanha tattaripakkaus? Älä kiirehdi heittämään sitä pois! Olemme laatineet 6 omaperäistä lifehackia, miten voit käyttää tätä tattarirouhetta hyödyksi ympäri taloa.

Tattari sisältää paljon mikroelementtejä, vitamiineja ja kivennäisaineita.Se säilyttää lämpöä ja on rakenteeltaan miellyttävää.Nämä ominaisuudet auttavat sinua säästämään energiaa ja rahaa siivouksessa, kasvien hoidossa, askartelussa lasten kanssa ja jopa jalkakipujen hoidossa.

Kokeile tattarin käyttöä vinkkimme mukaisesti, ja tulet varmasti yllättymään tuloksista! Toivomme, että nämä vinkit auttavat tekemään arjestasi hieman helpompaa ja mielenkiintoisempaa.

Ensinnäkin tattari ja muut viljat sopivat erinomaisesti lasten kanssa tehtäviin käsitöihin.Voit esimerkiksi tehdä puun tai kuvion kartongille rouheista.

Toiseksi uunissa paahdettua tattaria voidaan käyttää ortopedisen tyynyn täyttämiseen.

Kolmanneksi tattari sopii erinomaisesti kotitekoisen lämpötyynyn täytteeksi.Riittää, kun laitat lämmitetyn tattaripussin kipeän kohdan päälle.

Neljänneksi, kun kalastetaan, tattari toimii hyvänä syöttinä pienille kaloille.Laittakaa se vain koukkuun!

Viidenneksi, vanhaa tattaria voidaan käyttää lannoittamaan sisäkukkia – liota se vain veteen ja kastele sillä kasvit.

Kuudenneksi, kuivaa tattaria voidaan käyttää hieromaan väsyneitä jalkoja.Ripottele astiaan ohut kerros rouhetta ja astu jalkojesi päälle 5 minuutiksi.Tämä lievittää kipua ja jännitystä.

Kuten huomaat, vanhasta ei-toivotusta tattarista voi olla paljon hyötyä kotitaloudessa! Toivomme, että nämä 6 lifehackia ovat osoittaneet sinulle, miten monipuolinen tämä vilja on.Älä enää heitä vanhentuneita pakkauksia pois – käytä tattaria viisaasti!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten