KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhentunutta ihovoidetta pois: 5 tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

Älä heitä vanhentunutta ihovoidetta pois: 5 tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

Kosmetiikalla, kuten monilla muillakin tuotteilla, on rajallinen säilyvyysaika.Kun sen voimassaolo päättyy, useimmat ihmiset heittävät ne pois ajattelematta, koska pitävät niitä käyttökelvottomina.Tämä ei kuitenkaan ole aina perusteltua.

Jotkin kosmetiikkatuotteet, joiden viimeinen käyttöpäivä on jo umpeutunut, voivat löytää uuden käyttötarkoituksen kotona ja auttaa ratkaisemaan erilaisia jokapäiväisiä tehtäviä.Tässä julkaisussa tarjoamme sinulle 5 kätevää hakkeria, joiden avulla voit antaa toisen elämän vanhentuneelle voiteelle ja käyttää sitä nahkatuotteiden hoitoon, pintojen puhdistamiseen ja mekanismien voiteluun.

Ensinnäkin vanhentunut kerma auttaa palauttamaan alkuperäisen kiillon nahkakenkiin, takkeihin ja muihin tarvikkeisiin.Levitä pieni määrä tuotetta ja hankaa varovasti pehmeällä liinalla välttäen hankaavia hiukkasia koostumuksessa.

Toiseksi, jos pussin tai vaatteen vetoketju on alkanut juuttua , tippa vanhentunutta voidetta puuvillakiekolle helpottaa puhdistamista ja voitelee sen piikit varmistaen, että juoksupyörä liukuu sujuvasti.

Kolmanneksi, vanhentunut kerma on todellinen hengenpelastaja käsineillesi.Levitä sitä karhealle iholle kuten tavallista käsivoidetta, ja käsineesi ovat taas pehmeät ja miellyttävän tuntuiset.

Neljänneksi, unohda vinkuvat ovien saranat , jos käytät tätä monikäyttöistä tuotetta voiteluaineena.Voide ei jätä jäämiä eikä vuoda ulos kuten öljy.

Viidenneksi metallipinnoille, kuten ovenkahvoille, saranoille ja lukoille, annetaan kiiltoa kiillottamalla ne pehmeällä liinalla ja tipalla vanhentunutta voidetta.

Kuten näet, vanhentunut ihovoide – ei ole missään nimessä tuhlausta.Pienellä kekseliäisyydellä voit löytää sille arvokkaan käyttötarkoituksen kotona ja ratkaista useita jokapäiväisiä tehtäviä.Älä kiirehdi heittämään vanhentuneita tuotteita pois – niille voi löytyä mielenkiintoinen toinen elämä kotonasi.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten