Home Kotitalousvinkit Älä heitä vanhentunutta ihovoidetta pois: 5 tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

Älä heitä vanhentunutta ihovoidetta pois: 5 tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

5

Kosmetiikalla, kuten monilla muillakin tuotteilla, on rajallinen säilyvyysaika.Kun sen voimassaolo päättyy, useimmat ihmiset heittävät ne pois ajattelematta, koska pitävät niitä käyttökelvottomina.Tämä ei kuitenkaan ole aina perusteltua.

Jotkin kosmetiikkatuotteet, joiden viimeinen käyttöpäivä on jo umpeutunut, voivat löytää uuden käyttötarkoituksen kotona ja auttaa ratkaisemaan erilaisia jokapäiväisiä tehtäviä.Tässä julkaisussa tarjoamme sinulle 5 kätevää hakkeria, joiden avulla voit antaa toisen elämän vanhentuneelle voiteelle ja käyttää sitä nahkatuotteiden hoitoon, pintojen puhdistamiseen ja mekanismien voiteluun.

Ensinnäkin vanhentunut kerma auttaa palauttamaan alkuperäisen kiillon nahkakenkiin, takkeihin ja muihin tarvikkeisiin.Levitä pieni määrä tuotetta ja hankaa varovasti pehmeällä liinalla välttäen hankaavia hiukkasia koostumuksessa.

Toiseksi, jos pussin tai vaatteen vetoketju on alkanut juuttua , tippa vanhentunutta voidetta puuvillakiekolle helpottaa puhdistamista ja voitelee sen piikit varmistaen, että juoksupyörä liukuu sujuvasti.

Kolmanneksi, vanhentunut kerma on todellinen hengenpelastaja käsineillesi.Levitä sitä karhealle iholle kuten tavallista käsivoidetta, ja käsineesi ovat taas pehmeät ja miellyttävän tuntuiset.

Neljänneksi, unohda vinkuvat ovien saranat , jos käytät tätä monikäyttöistä tuotetta voiteluaineena.Voide ei jätä jäämiä eikä vuoda ulos kuten öljy.

Viidenneksi metallipinnoille, kuten ovenkahvoille, saranoille ja lukoille, annetaan kiiltoa kiillottamalla ne pehmeällä liinalla ja tipalla vanhentunutta voidetta.

Kuten näet, vanhentunut ihovoide – ei ole missään nimessä tuhlausta.Pienellä kekseliäisyydellä voit löytää sille arvokkaan käyttötarkoituksen kotona ja ratkaista useita jokapäiväisiä tehtäviä.Älä kiirehdi heittämään vanhentuneita tuotteita pois – niille voi löytyä mielenkiintoinen toinen elämä kotonasi.

- Mainos -

5 COMMENTS

  1. Vanhentunut ihovoide voi olla todellinen monitoimituote! Joskus se voi olla hyödyllinen vielä viimeisen käyttöpäivän jälkeenkin erilaisissa arjen askareissa. Kiitos vinkistä, testaan ehdottomasti näitä ideoita kotona!

  2. Vanhentunutta kermaa ei todellakaan kannata heittää pois! Se voi olla hyödyllinen monissa kotiaskareissa, kuten nahkatuotteiden hoidossa ja mekanismien voitelussa. Kannattaa antaa vanhalle voiteelle uusi mahdollisuus ennen kuin luovutat siitä!

  3. En todellakaan heitä vanhentunutta ihovoidetta pois! Se on vielä hyödyllinen moniin kotitöihin ja ratkaisee arkipäivän ongelmia, kuten nahkatuotteiden hoidon, pintojen puhdistuksen ja mekanismien voitelun.

  4. Kiitos vinkistä! En todellakaan tiennyt, että vanhaa ihovoidetta voi käyttää noin monipuolisesti kotona. Täytyy ehdottomasti kokeilla näitä niksejä!

  5. Vanhentunutta ihovoidetta ei kannata heittää pois turhaan! Se voi olla todellinen monitoimituote kotona. Kiillota nahkatuotteita, voitele mekanismeja ja pehmennä käsineitä vanhentuneella voiteella. Käteviä niksejä arjen ongelmiin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version