KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhaa sateenvarjoasi pois: 7 käyttötarkoitusta kotona ja kotitaloudessa

Älä heitä vanhaa sateenvarjoasi pois: 7 käyttötarkoitusta kotona ja kotitaloudessa

Vanhoja tavaroita harvoin heitetään pois kerralla – yleensä ne pölyttyvät pitkään välipohjassa tai ruokakomerossa siinä toivossa, että niistä on jonain päivänä hyötyä.Joskus kuitenkin juuri tällaiset unohdetut löydöt auttavat toteuttamaan mitä rohkeimpia ideoita! Tänään puhumme siitä, miten antaa toinen elämä sellaiselle näennäisen hyödyttömälle esineelle kuin vanha rikkinäinen sateenvarjo.

Yllättäen tästä vaatimattomasta lisävarusteesta voi tulla todellinen taideteos, tyylikäs sisustuselementti tai jopa välttämätön kotitaloustarvike.Vain vähän mielikuvitusta – ja voila, tavallinen sateenvarjo leikkii uusilla väreillä! Joten, mitä mielenkiintoisia vaihtoehtoja sen toissijaiseen käyttöön olisi harkittava?

Ensinnäkin tällainen sateenvarjo sopii täydellisesti epätavalliseksi kukkakimpun pidikkeeksi.Laita taitettuun sateenvarjoon veteen kastettu kukkasieni, aseta kukat ja sido nauhalla tai narulla.Siitä tulee erittäin tehokas!

Toiseksi, tämä sateenvarjo sopii täydellisesti Halloween-koristeisiin.Kiedo langasta tai kankaasta kudottu verkko sen ympärille, kiinnitä muutama muovihämähäkki, ja juhlallinen koriste on valmis!

Kolmanneksi, rikkinäinen sateenvarjo voi toimia vauvan katos tai ’ilmalinna’ perustana.Vedä vain kirkas, ilmava kangas rungon päälle, ja lapsellasi on upea palatsi leikkiä varten!

Neljänneksi, rikkinäinen sateenvarjo toimii täydellisesti alkuperäisenä lampunvarjostimena.Vedä vain sopiva kangas sen päälle ja voila, tunnet itsesi sadun sankariksi tai oman valokuvastudion omistajaksi!

Viidenneksi, jos haluat, voit tehdä rikkinäisestä sateenvarjosta ylellisen ’kristallikruunun’.Tätä varten tarvitset helmiä tai läpinäkyvästä muovista valmistettua helminauhaa – ja voila, epätavallinen valaisin on valmis!

Kuudenneksi, tällainen sateenvarjo toimii erinomaisena pienikokoisena kuivaustelineenä pyykille , sukille, sukkahousuille ja muille pienille asioille.Kätevä pienikokoisille asunnoille!

Seitsemänneksi, voit tehdä minikasvihuoneen sisäkasveille rikkinäisestä muovisesta sateenvarjosta.Halutessasi voit varustaa kastelujärjestelmän ja lisävalaistuksen.

Näin monta mielenkiintoista ideaa vanhan sateenvarjon käyttöön arjessa! Uskalla, fantasioi, luo – ja sateenvarjosi palvelee sinua hyvin!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Rikkinäinen sateenvarjo voi todellakin saada aivan uuden elämän erilaisten luovien projektiensa kautta! Itse olen käyttänyt vanhaa sateenvarjoa DIY-kukka-asetelmissa ja se on ollut todella toimiva ratkaisu. Kierrätys ja luovuus yhdistettynä arjen esineisiin on aivan mahtavaa!

  2. Vanhan sateenvarjon uusiokäyttötarkoituksien keksiminen on innostavaa ja luovaa puuhaa! Itse olen käyttänyt vanhaa sateenvarjoa koristeellisena lampunvarjostimena ja se toimi erinomaisesti. Kierrätys on tärkeää ja voi johtaa yllättäviin lopputuloksiin.

  3. Älä heitä vanhaa sateenvarjoasi pois! Vanhoja tavaroita harvoin heitetään pois kerralla – yleensä ne pölyttyvät pitkään välipohjassa tai ruokakomerossa siinä toivossa, että niistä on jonain päivänä hyötyä. Joskus kuitenkin juuri tällaiset unohdetut löydöt auttavat toteuttamaan mitä rohkeimpia ideoita! Tänään puhun siitä, miten antaa toinen elämä sellaiselle näennäisen hyödyttömälle esineelle kuin vanha rikkinäinen sateenvarjo. Yllättäen tästä vaatimattomasta lisävarusteesta voi tulla todellinen taideteos, tyylikäs sisustuselementti tai jopa välttämätön kotitaloustarvike. Vain vähän mielikuvitusta – ja voila, tavallinen sateenvarjo leikkii uusilla väreillä! Joten, mitä mielenkiintoisia vaihtoehtoja sen toissijaiseen käyttöön olisi harkittava? Ensinnäkin tällainen sateenvarjo sopii täydellisesti epätavalliseksi kukkakimpun pidikkeeksi. Laita taitettuun sateenvarjoon veteen kastettu kukkasieni, aseta kukat ja sido nauhalla tai narulla. Siitä tulee erittäin tehokas! Toiseksi, tämä sateenvarjo sopii täydellisesti Halloween-koristeisiin. Kiedo langasta tai kankaasta kudottu verkko sen ympärille, kiinnitä muutama muovihämähäkki, ja juhlallinen koriste on valmis! Kolmanneksi, rikkinäinen sateenvarjo voi toimia vauvan katos tai ’ilmalinna’ perustana. Vedä vain kirkas, ilmava kangas rungon päälle, ja lapsellasi on upea palatsi leikkiä varten! Neljänneksi, rikkinäinen sateenvarjo toimii täydellisesti alkuperäisenä lampunvarjostimena. Vedä vain sopiva kangas sen päälle ja voila, tunnet itsesi sadun sankariksi tai oman valokuvastudion.

    • Voi Maija, loistava idea hyödyntää vanhaa sateenvarjoa eri tavoin! Minäkin olen aina kannustanut kierrättämään ja luomaan uutta vanhoista esineistä. On hienoa nähdä, miten simppeleistä esineistä voi syntyä jotain niin kaunista ja hyödyllistä. Jatka rohkeasti kokeiluja ja inspiroi muita löytämään uusia käyttötarkoituksia omille vanhoille tavaroilleen. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten