KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhaa sateenvarjoasi pois: 7 käyttötarkoitusta kotona ja kotitaloudessa

Vanhoja tavaroita harvoin heitetään pois kerralla – yleensä ne pölyttyvät pitkään välipohjassa tai ruokakomerossa siinä toivossa, että niistä on jonain päivänä hyötyä.Joskus kuitenkin juuri tällaiset unohdetut löydöt auttavat toteuttamaan mitä rohkeimpia ideoita! Tänään puhumme siitä, miten antaa toinen elämä sellaiselle näennäisen hyödyttömälle esineelle kuin vanha rikkinäinen sateenvarjo.

Yllättäen tästä vaatimattomasta lisävarusteesta voi tulla todellinen taideteos, tyylikäs sisustuselementti tai jopa välttämätön kotitaloustarvike.Vain vähän mielikuvitusta – ja voila, tavallinen sateenvarjo leikkii uusilla väreillä! Joten, mitä mielenkiintoisia vaihtoehtoja sen toissijaiseen käyttöön olisi harkittava?

Ensinnäkin tällainen sateenvarjo sopii täydellisesti epätavalliseksi kukkakimpun pidikkeeksi.Laita taitettuun sateenvarjoon veteen kastettu kukkasieni, aseta kukat ja sido nauhalla tai narulla.Siitä tulee erittäin tehokas!

Toiseksi, tämä sateenvarjo sopii täydellisesti Halloween-koristeisiin.Kiedo langasta tai kankaasta kudottu verkko sen ympärille, kiinnitä muutama muovihämähäkki, ja juhlallinen koriste on valmis!

Kolmanneksi, rikkinäinen sateenvarjo voi toimia vauvan katos tai ’ilmalinna’ perustana.Vedä vain kirkas, ilmava kangas rungon päälle, ja lapsellasi on upea palatsi leikkiä varten!

Neljänneksi, rikkinäinen sateenvarjo toimii täydellisesti alkuperäisenä lampunvarjostimena.Vedä vain sopiva kangas sen päälle ja voila, tunnet itsesi sadun sankariksi tai oman valokuvastudion omistajaksi!

Viidenneksi, jos haluat, voit tehdä rikkinäisestä sateenvarjosta ylellisen ’kristallikruunun’.Tätä varten tarvitset helmiä tai läpinäkyvästä muovista valmistettua helminauhaa – ja voila, epätavallinen valaisin on valmis!

Kuudenneksi, tällainen sateenvarjo toimii erinomaisena pienikokoisena kuivaustelineenä pyykille , sukille, sukkahousuille ja muille pienille asioille.Kätevä pienikokoisille asunnoille!

Seitsemänneksi, voit tehdä minikasvihuoneen sisäkasveille rikkinäisestä muovisesta sateenvarjosta.Halutessasi voit varustaa kastelujärjestelmän ja lisävalaistuksen.

Näin monta mielenkiintoista ideaa vanhan sateenvarjon käyttöön arjessa! Uskalla, fantasioi, luo – ja sateenvarjosi palvelee sinua hyvin!