KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhaa paistinpannuasi pois: 5 mielenkiintoista käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Älä heitä vanhaa paistinpannuasi pois: 5 mielenkiintoista käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Saattaa heti vaikuttaa siltä, että vanha, aikansa palvellut paistinpannu ei ansaitse muuta kuin matkan kaatopaikalle.Mutta fiksut kotiäidit eivät koskaan tee niin! Loppujen lopuksi jokaisella esineellä on mahdollisuus löytää toinen elämä ja uusi käyttötarkoitus.Katsotaanpa 5 tapaa, joilla voit puhaltaa uutta elämää uskolliseen keittiöapulaiseesi.

Ensinnäkin on helpointa tehdä porrastettu teline hedelmiä ja olutvälipaloja varten.Tätä varten leikkaa yksinkertaisesti pannujen keskikohdat pois ja kiinnitä ne yhteen yhteisellä pohjalla.

Toiseksi voit tehdä siitä alkuperäisen seinäkellon.Tämä vaatii kellomekanismin ja hieman taitoa leikata tilaa kellotaululle ja viisareille.

Kolmanneksi, hitsaamalla ja pienellä vaivalla voit tehdä pannusta alkuperäisen akvaariotelineen.Tällainen rakenne pitää painavimmankin akvaarion tukevasti.

Neljänneksi erinomainen vaihtoehto on peili pannussa.Kun olet käsitellyt ja värjännyt sen pinnan, riittää, että liität peilin sen koon mukaan – saat tyylikkään asian mihin tahansa huoneeseen.

Viidenneksi, laiskimmille laiskoista, yksinkertaisesti maalaa pannu decoupage- tai abstraktityyliin, jolloin siitä tulee keittiön koristeellinen elementti.

Olemme siis tarkastelleet 5 omaperäistä tapaa antaa toinen elämä vanhalle kunnon paistinpannulle.Sen sijaan, että heittäisit sen pois, tee siitä mielenkiintoinen koriste-elementti tai jopa täysimittainen kotitaloustarvike.Mielikuvituksen mahdollisuudet ovat todella rajattomat!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten