KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhaa kosmetiikkaasi pois: emännät ovat keksineet 7 tapaa käyttää niitä...

Älä heitä vanhaa kosmetiikkaasi pois: emännät ovat keksineet 7 tapaa käyttää niitä kotona ja kotona

Kosmetiikka on olennainen osa jokaisen naisen elämää, sillä se auttaa korostamaan luonnollista kauneutta ja hoitoa.Usein käytön jälkeen jää kuitenkin jäljelle hieman vanhentunutta tuotetta, jota ei olisi viisasta heittää pois.

Kuten tiedämme, monilla kosmeettisilla valmisteilla on yleispäteviä ominaisuuksia, joiden ansiosta niitä voidaan käyttää muuhunkin kuin niiden välittömään käyttötarkoitukseen.Puuterista hiuslakkaan, näistä tutuista ominaisuuksista voi tulla todellisia apureita erilaisissa arkipäivän tilanteissa.Pienellä luovuudella voit käyttää niitä hyödyksi, säästää rahaa ja auttaa suojelemaan ympäristöä.

Ensinnäkin kosmetiikkaöljy on loistava tapa pitää keittiön tiskiallas kiiltävänä.Levitä muutama tippa pinnalle ja pyyhi paperipyyhkeellä – syntyvä ohut kalvo suojaa putkistoa plakilta.

Toiseksi, vanhentunutta huulirasvaa voidaan käyttää ovien saranoiden, lukkojen tai ikkunalaitteiden voiteluaineena.Sen sisältämä vaseliini poistaa vinkumisen ja jumittumisen.

Kolmanneksi kasvovesi , jossa on alkoholia, selviytyy täydellisesti antiseptisen ja desinfioivan aineen tehtävästä.Sitä voidaan käyttää myös puhdistamaan laitteiden näytöt liasta.

Neljänneksi, kosteusvoiteen jäämä antaa upean kiillon nahkatuotteille, kuten laukuille, kengille ja muille asusteille.

Viidenneksi hiuslakka auttaa pääsemään eroon vaatteisiin ja huonekaluihin jääneistä lemmikkieläinten karvoista.Suihkuta esinettä ja pyyhi se pois – karvat poistuvat täydellisesti.

Kuudenneksi, jauhe on imukykyinen ja erinomainen vaihtoehto deodorantille kuumalla säällä.Levitä sitä ongelmakohtiin ennen kotoa lähtöä.

Seitsemänneksi voit käyttää kynsilakanpoistoainetta tahrojen ja lian poistamiseen posliiniastioista.Sen koostumuksessa oleva asetoni antaa rasvanpoistovaikutuksen.

Kuten näet, tavalliset kosmetiikkatuotteet voivat tehdä todellisia ihmeitä jokapäiväisessä elämässä.Älä kiirehdi heittämään pois suosikkipuuterisi, -voiteesi tai -balsamisi jäänteitä – anna niille toinen elämä ja mahdollisuus näyttää hyödylliset ominaisuutensa.Kotisi loistaa puhtaana ja siistinä, ja säästät rahaa samalla kun säästät ympäristöä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten