KotiKotitalousvinkitÄlä heitä vanhaa kosmetiikkaa pois: 6 tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä vanhaa kosmetiikkaa pois: 6 tapaa käyttää niitä kotona

Kosmetiikka vaatii erityistä huomiota vanhenemispäivämääriin.Vanhentuneiden tuotteiden käyttö on vaarallista ihollesi.Mutta niitä ei myöskään kannata heittää heti pois – niistä voi olla hyötyä kotona.Micellar-vesi ja käsivoide auttavat kotitaloudessa.Niiden avulla jokainen kotiäiti pystyy parantamaan kodinhoitotaitojaan.

Ensinnäkin, kynsilakka kynsilakka peittää naarmut kengissä.Riittää, kun levität oikeanväristä lakkaa vaurioituneeseen kohtaan ja annat sen kuivua.Se on halvempaa kuin erikoislääkkeet, ja se antaa lakalle toisen elämän.

Toiseksi mikkelivesi valkaisee kengänpohjat.Sinun täytyy pyyhkiä pohjat mikkelivedellä kastetulla puuvillakiekolla ja parissa minuutissa kenkäsi ovat taas valkoiset.

Kolmanneksi shampoo , joka ei sovellu hiuksille, auttaa pesemään villatuotteet kunnolla – pitää villan pehmeänä.

Neljänneksi, kynsilakanpoistoaine pesee lian pois laatoilta.Lisää lämpimään veteen hieman lakinpoistoainetta ja pyyhi laatta.

Viidenneksi vanhentunut käsivoide saa nahkakalusteet kiiltämään.Hiero sitä pintaan ja poista ylimääräinen.

Kuudenneksi, turhat hiukset balsami luo hanaan suojakerroksen ruostetta vastaan.

Joten kosmetiikka vanhentumispäivän jälkeen voi olla hyödyllistä ympäri taloa.Nämä vinkit auttavat jokaista kotiäitiä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten