KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhaa hyttysverkkoa pois: hyödyllinen sovellus talvella

Älä heitä vanhaa hyttysverkkoa pois: hyödyllinen sovellus talvella

Jää ikkunasi ulkopuolella pelottaa loukkaantumisen mahdollisuudella.Muutama askel autolle tai bussille voi tuntua riittävän liukastumiseen ja kaatumiseen.On kuitenkin mahdollista kiertää tämä ongelma onnistuneesti.Tapa tehdä se on yksinkertainen.

Ota hyttysverkko tai metallinen tuuletusritilä.Etsi sitten sanomalehti tai pala paperia ja piirrä pohjan ympärille kaavio.Käytä sitä leikataksesi palan verkkoa.

Seuraava vaihe on liimata verkko pohjaan pikaliimalla.Levitä muutama piste liimaa, kiinnitä verkko ja odota sen kuivumista.

Nyt pohja on saanut liukastumisenesto-ominaisuudet! Tällaiset kengät eivät luista edes jäällä, jossa on vettä.

Tällaisen edullisen ja yksinkertaisen menetelmän avulla voit kävellä kadulla jäisissä olosuhteissa ilman kaatumis- ja loukkaantumisriskiä.Liimattu verkko suojaa sinua luotettavasti liukastumiselta.