KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhaa hyttysverkkoa pois: hyödyllinen sovellus talvella

Älä heitä vanhaa hyttysverkkoa pois: hyödyllinen sovellus talvella

Jää ikkunasi ulkopuolella pelottaa loukkaantumisen mahdollisuudella.Muutama askel autolle tai bussille voi tuntua riittävän liukastumiseen ja kaatumiseen.On kuitenkin mahdollista kiertää tämä ongelma onnistuneesti.Tapa tehdä se on yksinkertainen.

Ota hyttysverkko tai metallinen tuuletusritilä.Etsi sitten sanomalehti tai pala paperia ja piirrä pohjan ympärille kaavio.Käytä sitä leikataksesi palan verkkoa.

Seuraava vaihe on liimata verkko pohjaan pikaliimalla.Levitä muutama piste liimaa, kiinnitä verkko ja odota sen kuivumista.

Nyt pohja on saanut liukastumisenesto-ominaisuudet! Tällaiset kengät eivät luista edes jäällä, jossa on vettä.

Tällaisen edullisen ja yksinkertaisen menetelmän avulla voit kävellä kadulla jäisissä olosuhteissa ilman kaatumis- ja loukkaantumisriskiä.Liimattu verkko suojaa sinua luotettavasti liukastumiselta.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Vanhan hyttysverkon kierrättäminen talvella on loistava idea! Ei tarvitse ostaa kalliita liukuesteitä, kun voi yksinkertaisesti tehdä niitä itse. Kiitos vinkistä!

  2. Kävellessäsi jäisillä kaduilla kannattaa käyttää tätä nerokasta niksiä. Muista, että liukkaus voi aiheuttaa vakavia loukkaantumisia, joten ennakointi on avainasemassa. Kiitos vinkistä!

  3. Tämä on todella hyödyllinen vinkki talveen! En ole aiemmin tullut ajatelleeksi tätä, mutta aion ehdottomasti kokeilla tätä temppua seuraavalla jäisellä säällä. Kiitos vinkistä!

  4. Vanhasta hyttysverkosta voi olla yllättävää hyötyä talvella! Enää ei tarvitse pelätä liukastumista ja kaatumista, kun askel on varma hyttysverkon avulla. Helppo valmistaa ja tehokas käytössä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten